o papatya değil ölümsüzlük sembolü buda mezar der
Ustam oncelikle tesekkur ederim. Odanin ikisi 4 er metre gelir. Kalbin oldugu kayadaki bosluk baya buyuk. Odalar yanyana ve aralarinda duvar var ve odalar arasi kapi yok. Bosluga girince ice kapanan cubuklar duvara gelince ilk tutus halini aliyor ve Bu durumumu hic bozmadan saga ve sola gidip duvarda bir bosluk var mi diye bakiyorum ama cubuklar ilk tutus pozisyonunu bozmuyor. Ustam papatya icin ölümsuzluk sembolu demissin, tilsimli olmasin burasi [emoji2]Odaları cubukla kontrol ettimizmi böyle uzun oda olmaz arada sinyal kesiliyor mu. Eğer öyle ise art arda odalar var yok sinyal kesilmiyor sa bu bir tünel olmalı çubuklarla iyice kontrol etmelisiniz. Böyle bir yerin girişi bu kadar kolay olmamalı. Yeriniz güzel ALLAH Gönlünüzce göre versin.
S.a. Bende Mavran ustamın yorumuna cani gönülden katılıyorum yanlız ben tılsımlı yerlere çok denk geldim daha işe başlamadan kendisini belli etmeye başlamıştı sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun,hayırlısı olsun diyebilirim.kolay gelsinOdaları cubukla kontrol ettimizmi böyle uzun oda olmaz arada sinyal kesiliyor mu. Eğer öyle ise art arda odalar var yok sinyal kesilmiyor sa bu bir tünel olmalı çubuklarla iyice kontrol etmelisiniz. Böyle bir yerin girişi bu kadar kolay olmamalı. Yeriniz güzel ALLAH Gönlünüzce göre versin.
Bizim burda yer acarken biri kepce tutmus. Kepce operatorunun yumurtalarini sıkmış ama kepceci bilmedigi icin anlamamis. Taki kepceci kendini yerde buluncaya dek [emoji2] [emoji2] [emoji2] sonra birakmislar....
S.a. Bende Mavran ustamın yorumuna cani gönülden katılıyorum yanlız ben tılsımlı yerlere çok denk geldim daha işe başlamadan kendisini belli etmeye başlamıştı sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun,hayırlısı olsun diyebilirim.kolay gelsin
yazııkkkk..dahasıda olabilirdi. bir tane hoca lazım olacak O zaman gerçi ben bulamamıştım ama.!Bizim burda yer acarken biri kepce tutmus. Kepce operatorunun yumurtalarini sıkmış ama kepceci bilmedigi icin anlamamis. Taki kepceci kendini yerde buluncaya dek [emoji2] [emoji2] [emoji2] sonra birakmislar....
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kisa bir tunelden sonra oda basliyor o yuzden catlak icin yapacagin olcumler dogru sonucu vermez. 3 oda yan yana var aralarinda 50 cm kadar bir duvar var. Buranin derinligini olceyim desen diger odaya giriyon. Bu toynak şu anlam icin konulmus olabilir mi acaba. Gel gel bir tekmede ben vurayim canini alayim[emoji2] [emoji2] [emoji2]Ustam catlagi bi parelel al bide catlagin hizasindan yada en saglami 4 taraftan al metrelerini kendini eleverir. Yanisira bence o papatyaya benzettigin yerden giris sanki patikadan gelip oradan iceri dusecekmi gibi geliyor bana. Bi dedektorlede kapakta arayabilirsin yonu kalbe dogru olan toynak cok kafama takildi bu isaretlerin yaninda onun olmasi mantiksiz geldi gelmesinede adamlar neleei dusunmus kimbilir