1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?Usdat burada kar yoğun sen bize salep kazanında bir salep yapsan daha çok makbule gecer
Biz 30 cm.de kaldık
1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?Usdat burada kar yoğun sen bize salep kazanında bir salep yapsan daha çok makbule gecer
Eyvallah kıymetli ustam ellinden zehirde olsa içilirBu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...

Kesene bereket olsun İnş’ALLAH güzel abim. Bilmezmisin fukaranın ikramı daha bi lezzetlidirBu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...

Bu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...

En az 50-60 cm buz var uludağa gitmeye gerek yok kayak merkezi gbi. Yollar buz. Tuzlama yok. birde okullar açık. Çocuklar ortopedide sıraya girdi1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?
Biz 30 cm.de kaldık

Ee napalım mamoste heyran sen söyle. Napsın garib.Eyvallah ustam,Bu güzel ikrama gec kaldım...
Çay ısmarlayan Arkadaşlara Ricamdır,Allah Aşkına @Roni ustanın bulunduğu Mekana 1 demlik veya bir kuşxana çay fazladan bırakın..
 dolar fırladı sen çayları stokladın bizde @Deli Fırat abimin çayından başka çay görmüyoz. Arada bir böyle @Lacivert24  veya @TRUVA yada @BulursamKader25  ustamız çay verince hemen bardağı kapıp geliyoz.
 dolar fırladı sen çayları stokladın bizde @Deli Fırat abimin çayından başka çay görmüyoz. Arada bir böyle @Lacivert24  veya @TRUVA yada @BulursamKader25  ustamız çay verince hemen bardağı kapıp geliyoz. 

sen verdin de biz mi yohh dedik abe heyran
 sen verdin de biz mi yohh dedik abe heyran 

Bende diyorum gönlü güzel abe heyran nerde kaldı. Tu herhebiÇay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 9573
 ☕️☕️☕️☕️☕️
☕️☕️☕️☕️☕️Dün gece kayışlar koptu Allah tan cevap gelmediBende diyorum gönlü güzel abe heyran nerde kaldı. Tu herhebi☕️☕️☕️☕️☕️