1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?Usdat burada kar yoğun sen bize salep kazanında bir salep yapsan daha çok makbule gecer![]()
Biz 30 cm.de kaldık
1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?Usdat burada kar yoğun sen bize salep kazanında bir salep yapsan daha çok makbule gecer![]()
Eyvallah kıymetli ustam ellinden zehirde olsa içilirBu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...![]()
Kesene bereket olsun İnş’ALLAH güzel abim. Bilmezmisin fukaranın ikramı daha bi lezzetlidirBu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...![]()
Bu gecede benden olsun beğenmezsiniz biliyorum ama fukaranın kusuruna bakmayın...![]()
En az 50-60 cm buz var uludağa gitmeye gerek yok kayak merkezi gbi. Yollar buz. Tuzlama yok. birde okullar açık. Çocuklar ortopedide sıraya girdi1 metre oldu mu hocam, kar kalınlığı?
Biz 30 cm.de kaldık![]()
Ee napalım mamoste heyran sen söyle. Napsın garib.Eyvallah ustam,Bu güzel ikrama gec kaldım...
Çay ısmarlayan Arkadaşlara Ricamdır,Allah Aşkına @Roni ustanın bulunduğu Mekana 1 demlik veya bir kuşxana çay fazladan bırakın..![]()
Bende diyorum gönlü güzel abe heyran nerde kaldı. Tu herhebiÇay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 9573
Dün gece kayışlar koptu Allah tan cevap gelmediBende diyorum gönlü güzel abe heyran nerde kaldı. Tu herhebi☕️☕️☕️☕️☕️