Kaçırdık taze çayı iyi miÇay çay var çayyyy Ekli dosyayı görüntüle 14164
Kaçırdık taze çayı iyi miÇay çay var çayyyy Ekli dosyayı görüntüle 14164
aman gurban burasıda d.ruhuna dönmesin oranın sahibide parasız devrediyim size dedi alan olmadı satmak zorunda kaldı ilginemediği için alan kişi 2 hafta geçmeden başkasına sattı alan kişide define formunu haber sitesine çevirdi o kadar emek çaba boşa gitti sen bari satarsan bu işlerle uğraşan birine satki site amacından çıkıp başka formlara dönüşüp bukadar emek boşa gitmesin gelip gittiğimiz bir bura kaldı burada giderse diyer birkaç site var oralardada işimiz olmaz ortada kalır bu işlerden el etek çekeriz sohbet bile edecek dost kalmaz satmak yok deyip bir gece ansızın satıp getme öyle bir şaka yapma burdakilere yanlış anlaşılmasın şimdi kıymeti bilinmez belki elden gidince anlaşılıyor onun için buraya sahip çıkın beylerrrr sonra bir boşluğa düşmüş gibi hissedersiniz benden söylemesi selametle
Budur..ustam gönülden ve içtenlikle yazdığın yorum için teşekkür ederim. o boşluk olayını iyi bilirim. haksızlık yaşadığımız yerler oldu. siteyi sattınmı sorusuna takılmak maksadı ile cevap verdim yoksa öyle bir niyetim yok. hani diyelimki o duruma geldi, yabancı bir şahsa mümkün değil, satmak kelimesi lugatımda yok. bu forum bir aile burayı satmak demek aileni dostunu arkadaşını satmak demek. dönem dönem yoğunluk nedeni ile bakamadığım oldu, sevdiğim abilerime teklif ettim siz yürütün diye, onlarda sağolsun kabul etmediler, sen yoksan bizde yokuz gibi güzel diyaloglar oldu. kısaca demem oki, sattı mattı yorumlarını rafa kaldıralım. belki sağdan soldan böyle bir duyum aldınız, öyle ise eğer, duyum aldığınız kişiyi arkadaşlık listenizden çıkarın yalancı biri ile sohbet ediyorsunuzdur
Allaha emanet olun.
Sen bi lahit bulsan bizi satarsın bak şimdi itiraf et abiustam gönülden ve içtenlikle yazdığın yorum için teşekkür ederim. o boşluk olayını iyi bilirim. haksızlık yaşadığımız yerler oldu. siteyi sattınmı sorusuna takılmak maksadı ile cevap verdim yoksa öyle bir niyetim yok. hani diyelimki o duruma geldi, yabancı bir şahsa mümkün değil, satmak kelimesi lugatımda yok. bu forum bir aile burayı satmak demek aileni dostunu arkadaşını satmak demek. dönem dönem yoğunluk nedeni ile bakamadığım oldu, sevdiğim abilerime teklif ettim siz yürütün diye, onlarda sağolsun kabul etmediler, sen yoksan bizde yokuz gibi güzel diyaloglar oldu. kısaca demem oki, sattı mattı yorumlarını rafa kaldıralım. belki sağdan soldan böyle bir duyum aldınız, öyle ise eğer, duyum aldığınız kişiyi arkadaşlık listenizden çıkarın yalancı biri ile sohbet ediyorsunuzdur
Allaha emanet olun.
yok gurban biyerden duyumla falan yazmadım ben başıma geldiği için yazdım şuan kapalı olduğu için isim yazmamda sakınca yok bilenler bilir define ruhu diye bir yer vardı orda çok emek harcadık fakat bu işlerle uğraşmayan birinin olduğu için satmak zorunda kaldı alan kişide 2 hafta durdu başkasına sattı oda define sitesini haber sitesine çevirdi o kadar kişinin emeği boşa gitti burasıda birgün o duruma düşmesin diye yazdım bazı şeyleri anlatmıya gerek yok bazı yerlerde neler yaşandı çoğu kişi bilir burdaki arkadaşlarda fesatlık çekememezlik yok herkez birbirine saygılı ve hürmetkar onun için böyle güzel bir dostlukların yaşandığı yer kapanırsa çok üzülürüm onun için yazdım duyumlarla felan yazmadım arkadaşların aralarında şakalaştıklarının farkındayım latife iyidir yerinde ve zamanında olursa sen roni ustaya dikkat et çaysız bırakma ya deyilse çay yok diye köyü terk eder fıratın yanına çaya gider dağdan inmezler şaka bir yana umarım dediğin gibi olur gurban benim eskisi kadar şevkim kalmadı sanırım fıratta aynı genede her daim elimizden gelen desteği veririz burası bu durumda kaldığı sürece sizlerde ALLAHA emanet olun selametleustam gönülden ve içtenlikle yazdığın yorum için teşekkür ederim. o boşluk olayını iyi bilirim. haksızlık yaşadığımız yerler oldu. siteyi sattınmı sorusuna takılmak maksadı ile cevap verdim yoksa öyle bir niyetim yok. hani diyelimki o duruma geldi, yabancı bir şahsa mümkün değil, satmak kelimesi lugatımda yok. bu forum bir aile burayı satmak demek aileni dostunu arkadaşını satmak demek. dönem dönem yoğunluk nedeni ile bakamadığım oldu, sevdiğim abilerime teklif ettim siz yürütün diye, onlarda sağolsun kabul etmediler, sen yoksan bizde yokuz gibi güzel diyaloglar oldu. kısaca demem oki, sattı mattı yorumlarını rafa kaldıralım. belki sağdan soldan böyle bir duyum aldınız, öyle ise eğer, duyum aldığınız kişiyi arkadaşlık listenizden çıkarın yalancı biri ile sohbet ediyorsunuzdur
Allaha emanet olun.
veli usta sende aradan sıyrılıyon kaçamaklar yapıyon olmaz böyle lacivert usta garışsın sana artıkın cezanı kessinSatmayı atmayı bırakalım yaawww
@BoZKurT gardaş yönetimin
Hele de büyük abilerimizin müsaade etmediği bir şey yapmaz
Garışmayın bozkurtuma
İşi biterse ya da canı ne zaman isterse gelsin
Bana hiç garışmayın
Yaw Veli ustam bi şey dee
Hacivert abi bana garışacak
@Deli Fırat
@Lacivert24
Yaw ustam süs susss duyacakveli usta sende aradan sıyrılıyon kaçamaklar yapıyon olmaz böyle lacivert usta garışsın sana artıkın cezanı kessin