Aleyküm selam gardaşım iyiyiz Rabbime hamd olsun sizlerde iyisiniz inşallahSelamün aleyküm hayirli geceler
Desene gitti bizim 3 milyon başka bahara kim öle kim kala neyse nasip değilmiş diyelim buarad bizim turko nerelerde görüşüyor musunuzKardasim
Konfüçyuz hakliymis.
Adama sormuslar:
Seni devlet başkanı yapsak ilk işin ne olurdu?
Demiş " Devletin dilini düzelttirim."
Demişler, Neden?
Demis ki:
Dili duzeltmezseniz kimse kimseyi anlamaz, yanliş işler çok olur. Memur amirini anlamaz amir memurunu anlamaz. Ortalik keşmekeşliklerle dolar demiş.
Anlasamiyoruk kardasim.
Ne dil kalmis ne lisan nede kavram.
Tecavuz edilmedik yeri kalmamiş dilimizin.
Valla çok dogru soylemiş.
99 kiloyu almaya gittim.
Bana dediler bu isaret mağra içinde.
Sabah 06.00da yola ciktik. 4 saat sonra hedefe vardik. Magara dedikleri evmiş
Mali alali 1500 seneden fazla olmuş.
Kirintisi bile kalmamis.
Disarisina baktim, yerde bakir ve bronz sikke sinyali cok. Dolasin buralari dedektorle deyip ayrildim. Bizim 99 kilo baska bir bahara kaldi.
Ben sana buldururum buldurmasına da senide kaybederiz diye korkuyorum ustamKardasim
Konfüçyuz hakliymis.
Adama sormuslar:
Seni devlet başkanı yapsak ilk işin ne olurdu?
Demiş " Devletin dilini düzelttirim."
Demişler, Neden?
Demis ki:
Dili duzeltmezseniz kimse kimseyi anlamaz, yanliş işler çok olur. Memur amirini anlamaz amir memurunu anlamaz. Ortalik keşmekeşliklerle dolar demiş.
Anlasamiyoruk kardasim.
Ne dil kalmis ne lisan nede kavram.
Tecavuz edilmedik yeri kalmamiş dilimizin.
Valla çok dogru soylemiş.
99 kiloyu almaya gittim.
Bana dediler bu isaret mağra içinde.
Sabah 06.00da yola ciktik. 4 saat sonra hedefe vardik. Magara dedikleri evmiş
Mali alali 1500 seneden fazla olmuş.
Kirintisi bile kalmamis.
Disarisina baktim, yerde bakir ve bronz sikke sinyali cok. Dolasin buralari dedektorle deyip ayrildim. Bizim 99 kilo baska bir bahara kaldi.
Boşuna nefes tüketme abe. @TRUVA ustam bidonu kaptırmış yas tutuyor artık. Ben zaten çaysızlıktan mumya olmuşumAğzım dilim kurumuştur bidonda da olsa bir çay veren yokmu
Yasmı tutuyorBoşuna nefes tüketme abe. @TRUVA ustam bidonu kaptırmış yas tutuyor artık. Ben zaten çaysızlıktan mumya olmuşum