KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 262 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kocyigit01

Usta
Vip Üye
ya bu arada bizim kaçak @kocyigit01 nerelerde. Bi TNT atın şuan uyansın. Uzunca zamandır sessiz bekliyor. Nelerin peşinde acaba 😂😂😂
buralardayım kardeşim. eksik olmayasın. hem sezonun yoğunluğu, hem işlerin yoğunluğundan dolayı epey bi süredir ihmal ettim sitemizi. ufaktan takipteyim.👋

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Istediğiniz tek tek küp teneke kazan bulmaksa koordinat atın size 10-20-30-50 km alanı tarayayim ne var ne yok diyeyim size. Öyle gariban yetimler mahsumlar olmayın ben varken küp teneke kazan sizin itiniz olsun. Yeterki sağlam bir çalışma ile nasip kismetiniz olsun. Ben size kiyamam kimine abi kimine kardeşim. Yaratanin verdiği bir güç bir beceri bu. Size faydam olmazsa neye yarar bu fani kul 😊😋😣

kıymetli gönlü güzel kardeşim. teklifin ve güzel yorumun için teşekkür ederim. güzel teklifin arada kaynamış. her zaman diyorum, define aranır ve belki bulunur fakat buradaki güzel bağlar güzel dostluklar bulunmaz. foruma dahil olup kendini buradan hisseden herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt