Evet. Bidondan çaydanlığa geçince sindiremedi. Alışması zaman alır. Eee çaydanlıkta ona yetmiyor o yüzden fazla kıpraşmıyorda.Yasmı tutuyor
Evet. Bidondan çaydanlığa geçince sindiremedi. Alışması zaman alır. Eee çaydanlıkta ona yetmiyor o yüzden fazla kıpraşmıyorda.Yasmı tutuyor
Evet o zaman bir çay ver ağzım kuruduPilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Adama zorla tövbe bozdurdun abe madem öyle ver bizde içelim @TRUVA ustam.Evet o zaman bir çay ver ağzım kurudu
Sen zulanı çıkar çayı ben demlerim abeYok gardaşım sizden çay çıkmaz ben kaçar hayırlı geceleriniz olsun inşallah
Kesene bereket olsun ustam.Ben çaydanlığı bırakıyorum. Kendiniz doldurup için. Ihtiyarim yormayin beni
buralardayım kardeşim. eksik olmayasın. hem sezonun yoğunluğu, hem işlerin yoğunluğundan dolayı epey bi süredir ihmal ettim sitemizi. ufaktan takipteyim.ya bu arada bizim kaçak @kocyigit01 nerelerde. Bi TNT atın şuan uyansın. Uzunca zamandır sessiz bekliyor. Nelerin peşinde acaba
Istediğiniz tek tek küp teneke kazan bulmaksa koordinat atın size 10-20-30-50 km alanı tarayayim ne var ne yok diyeyim size. Öyle gariban yetimler mahsumlar olmayın ben varken küp teneke kazan sizin itiniz olsun. Yeterki sağlam bir çalışma ile nasip kismetiniz olsun. Ben size kiyamam kimine abi kimine kardeşim. Yaratanin verdiği bir güç bir beceri bu. Size faydam olmazsa neye yarar bu fani kul