Hayırlısı inşallah selâmlarımı ilet inşallahYurtdisinda calismaya devam ediyor.
Gecenlerde izne gelip gitti.
Wp den gorusuyoruz ara sira.
Hayırlısı inşallah selâmlarımı ilet inşallahYurtdisinda calismaya devam ediyor.
Gecenlerde izne gelip gitti.
Wp den gorusuyoruz ara sira.
Selamün aleyküm muhabbetiniz daim olsun gönül ne cay ister ne ne kahve gonul sohbet ister form bahane nasilsiniz ustalarimÇay varmı Çay
Ustam size cok tsk ediyorum sayenizde form a foto atmaya başladım devamı gelecek rum bolgesi tamm sira digerlerindeÇay varmı Çay
Aleyküm selam gardaşım Allah razı olsun iyiyim sizde iyisiniz inşallahSelamün aleyküm muhabbetiniz daim olsun gönül ne cay ister ne ne kahve gonul sohbet ister form bahane nasilsiniz ustalarim
Baş tacısın gardaşım mekanların güzel iyi araştırmanı tasfiye ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallahUstam size cok tsk ediyorum sayenizde form a foto atmaya başladım devamı gelecek rum bolgesi tamm sira digerlerinde
Aleyküm selam gardaşım Allah razı olsun iyiyim sizde iyisiniz inşa
ALLAH CC hamd olsunAleyküm selam gardaşım Allah razı olsun iyiyim sizde iyisiniz inşallah
AminBaş tacısın gardaşım mekanların güzel iyi araştırmanı tasfiye ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
ALLAH CC sonsuz hamd olsun şükür ler olsunALLAH CC hamd olsun
Amin
Deyin bakalim ustam yilan a devam mi kaplumbaga mi olsun ha bide buyuk bi hac var makas gibiALLAH CC sonsuz hamd olsun şükür ler olsun