Burda uc bardak var eksik gibi

Burda uc bardak var eksik gibi
Burda uc bardak var eksik gibi![]()
Bak o güzelmiş iste gerci bende oyle kuplu olnasi gerekiyorYok gardaşım @Roni usta kendi bardağı dışında çay içmiyor![]()
Yoksa bardak elimden düşüyorBak o güzelmiş iste gerci bende oyle kuplu olnasi gerekiyor
ALLAH CC sizlereden razi olsun o guzel yurek sizkerde var oncelikle belirtmek isterim sag olun var olun burdaki muhabetinizi goruyordum ama yazamiyordum muhabbet iniz daim olsun yuregi guzel insanlar@Ustaoklit Bu arada beni tanıyan dostlar bilirler bir kaç yıldır konulara gerçek anlamda yorum yapmam dost ve sevdiklerim hariç senide yüreği güzel bir insan gördüğüm için konularına ayrıca bakacağım Roni usta ile beraber senin bir mekanında yardımcı olmaya çalışacağız inşallah
ALLAH CC yazdiracakya ilk size yazdim arkasindan foto atinca ilk yonlendirme roni ustamdan geldi@Ustaoklit Bu arada beni tanıyan dostlar bilirler bir kaç yıldır konulara gerçek anlamda yorum yapmam dost ve sevdiklerim hariç senide yüreği güzel bir insan gördüğüm için konularına ayrıca bakacağım Roni usta ile beraber senin bir mekanında yardımcı olmaya çalışacağız inşallah
Baş tacısın gardaşım Sabırlı ol inşallah bir mekânda sana yardımcı olmaya çalışacağız inşallah elimizden geldigi kadarALLAH CC yazdiracakya ilk size yazdim arkasindan foto atinca ilk yonlendirme roni ustamdan geldi
Bana musade iki saat uyuyumALLAH CC yazdiracakya ilk size yazdim arkasindan foto atinca ilk yonlendirme roni ustamdan geldi
Bende mekan cok benim bolgem bakirBaş tacısın gardaşım Sabırlı ol inşallah bir mekânda sana yardımcı olmaya çalışacağız inşallah elimizden geldigi kadar