Çay varsa sefa vardır.Çay saati geldimi çay var çayyyy Ekli dosyayı görüntüle 14424
Çay varsa sefa vardır.Çay saati geldimi çay var çayyyy Ekli dosyayı görüntüle 14424
Daha kapartma yilanlara baslamadim uc tane ayni bolgede irasi romaBana musade iki saat uyuyum
Bende mekan cok benim bolgem bakir
Dirsek yapan yer lemi selale hemiDaha kapartma yilanlara baslamadim uc tane ayni bolgede irasi roma
Sensiz bir anlamı yokÇay varsa sefa vardır.
Kazan golu leğen o tamm selade sapkali kaya hemi iyiDirsek yapan yer lemi selale hemi
Dirsek yapan yer lemi selale hemi
Kazan goluDirsek yapan yer lemi selale hemi
Cift ayak ayaklarin arasinda arti oda iyiKazan golu
Dahada varya deve cokmus bakiyor kayaliklara nereye kopruye koprude varlar bisililer tava tersi var bisiler atacagiz sira ile ama en deve niykeydi o deve cokmus bakiyor kervan yolu var magarasi var dirsek yapan yer varCift ayak ayaklarin arasinda arti oda iyi
Arkdaslar sohbetize doyum olmuyor ben ikisaat sonra tekrar kalkmam gerekiyor ALLAH CC emanet olun hayirlisi ne ise o olsun ALLAH CC izni ile hayırlı geceler sizlereDahada varya deve cokmus bakiyor kayaliklara nereye kopruye koprude varlar bisililer tava tersi var bisiler atacagiz sira ile ama en deve niykeydi o deve cokmus bakiyor kervan yolu var magarasi var dirsek yapan yer var
Eyv’ALLAH abe heyran baş tacısın. Senlede çay bir başka hoş oluyor vallaSensiz bir anlamı yok