Bir haftanı ayır gel son bir ay daha kar yağmur yağarşu çaydanlığın yanında olmayı isterdim hem çay hem manzara dokunmayın keyfime
Bir haftanı ayır gel son bir ay daha kar yağmur yağarşu çaydanlığın yanında olmayı isterdim hem çay hem manzara dokunmayın keyfime
Evet Kızılaya gidecem pazartesi günükan verirsen iyi olur
elimde olsa birgün bile durmamda elimde deyil ana yaşlı ve olmayan rahatsızlığı yok birsürü hastalığı var onun için rabbimin bu gününe şükür fakat genede fazla uzağa gidemiyom ne olur ne olmaz diyeBir haftanı ayır gel son bir ay daha kar yağmur yağar
afiyet olsun gurban keyfinize diyecek yokturAffınıza sığınarak gün sonu nasibime düşen. Son noktayı çayla tamamlamakta nasib oldu.![]()
Rabbim yardımcı olsun yüreği güzel insan sen baş tacısın Anna Baba'nın kıymetini bilen az kişi kaldı Allah yüreğine dert vermesin kıymetli abimelimde olsa birgün bile durmamda elimde deyil ana yaşlı ve olmayan rahatsızlığı yok birsürü hastalığı var onun için rabbimin bu gününe şükür fakat genede fazla uzağa gidemiyom ne olur ne olmaz diye
Sağolasın ALLAH razı olsun. Kervan yoluna denk gelenin hali böyle olur dediler bizde amenna dedik. Son 10 yılda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum.afiyet olsun gurban keyfinize diyecek yoktur