yok gurban ister ataş yaz ister ateş o tür yazılara dokunmam sadece kelimeyi deyiştirecek yada bozacak durum olursa müdahale ederim bizde ara sıra o tür yazılar yazıyoruz
yok gurban ister ataş yaz ister ateş o tür yazılara dokunmam sadece kelimeyi deyiştirecek yada bozacak durum olursa müdahale ederim bizde ara sıra o tür yazılar yazıyoruz
adın çıktı 9 a inmez 8 e boşuna çabalamaYaw abe heyranım bizi ele verme verme. Valla adımız çıkacak bak sonra.![]()
9 olsa razıyım ustam.Deli abem sağolsun üç basamaklılara kadar çıkardı bizi iki basamaklıya inersek ne mutlu banaadın çıktı 9 a inmez 8 e boşuna çabalama![]()
Bilirim bu günlerde sessiz takılıyon muhabbet olsun Latife olsun diye yazdım yaşlandım mıyok gurban ister ataş yaz ister ateş o tür yazılara dokunmam sadece kelimeyi deyiştirecek yada bozacak durum olursa müdahale ederim bizde ara sıra o tür yazılar yazıyoruz![]()
Dünyayı sana feda ederim gardaşımYaw abe heyranım bizi ele verme verme. Valla adımız çıkacak bak sonra.![]()
Ben emekli adamım.Selamûn Aleykûm değerli insanlar. Şurda kenarda kıvrılıp gitsek kimse bir çayda vermeyecek. Hadi ben kemer sıkıyom size ne oluyo![]()
Yok benim fakircem o kadar da kötü değil. @Kader25 ustam ikimizde kader dostuyuz çaktırmadan sana da isteyelim. Ben ateş sen su taşırsak illa biri çay verir bize de.Ben emekli adamım.
Ancak sokak cesmesinden tatlı su doldurup getirebilirim. Bir müddet böyle.![]()
Ustam maşallah yani buranin sahibi ile yaşıyorsunuz taşlar erciyesten benim başıma yuvarlaniyir gibime geldiYok benim fakircem o kadar da kötü değil. @Kader25 ustam ikimizde kader dostuyuz çaktırmadan sana da isteyelim. Ben ateş sen su taşırsak illa biri çay verir bize de.çaycı binbaşı oklit cimrileşti iyice
![]()
Ben anlamam arkadaş sabah çayı ile akşam çayımı isterim. Düşmez kalkmaz bir ALLAH’tır. Yarında siz çaysız kalırsınız biz çaycılar kralı oluruz o zaman intikamım acı olurUstam maşallah yani buranin sahibi ile yaşıyorsunuz taşlar erciyesten benim başıma yuvarlaniyir gibime geldi
Sonra buranin emanetçisi deli abem esas kara demlik ona emanet bunuda en güzel @Kader25 ustam cok olmadi geçenlerde özellikle vurguladi istersen tekrardan teyit ettirelimçay neki butun çaylar sana feda olsun yoksa bu aralar yogun oldugumuzdan aksamlari geceleri fazla kalamiyiruz mekanda ihtiyarlik zorlaşıyor artik guc bkalmayinca çabuk insanın içi geçiyor yoksa
Biri çaymi dedi
Buyurun ağalar