Bulunduğumuz yer günde 2 kişinin geldiği tam yokluk bölgesiydiÇarşaf serseydin ben bilmem
Bulunduğumuz yer günde 2 kişinin geldiği tam yokluk bölgesiydiÇarşaf serseydin ben bilmem
Diyorlardida inanmamistim .bizim necat usta pinti diye .bir cay bile soylemez diyorlardı haklimi bilmem. Bir çay söylede içelim gariiiBulunduğumuz yer günde 2 kişinin geldiği tam yokluk bölgesiydiçarşaf sersem en fazla bizim kuçu kuçular gelir üstüne yatardı.
Şüphem yok ihtiyar delikanlıBeni kuzu ile korkutamazsınız. Gelirsiniz kesmezsem namerdim.
 hoş geldin botanikçi nerde
 hoş geldin botanikçi nerde 
İyi olmanıza sevindim rabbim şifa versin inşallah bizde iyiyiz elhamdülillah sizleri de mekânda görünce daha iyiyiz inşallahAllah razı olsun üstadım tedavi devam ediyor %90 ileştı Elhamdülillâh .
Siz nasılsınız değerli üstadım iyisiniz inşallah.
Hoşbuldum ustam sağolasınAhanda bizim balıkçı gelmişhoş geldin botanikçi nerde

Sen herhalde yazdıklarımı okumadın ben kuzu istedimHoşbuldum ustam sağolasın
Truva ustam hoşgeldin demeden para istedi
Afiyet olsun buyur
Ekli dosyayı görüntüle 27205
 pere işini Truva ustama bıraktım
 pere işini Truva ustama bıraktım  bilirsin beyaz et bana yasak illaki kırmızı olacak
 bilirsin beyaz et bana yasak illaki kırmızı olacak 
Diyorlardida inanmamistim .bizim necat usta pinti diye .bir cay bile soylemez diyorlardı haklimi bilmem. Bir çay söylede içelim gariii
Fırat usta acilen en yakın eczaneye gidip b12 vitamini alSen herhalde yazdıklarımı okumadın ben kuzu istedimpere işini Truva ustama bıraktım
bilirsin beyaz et bana yasak illaki kırmızı olacak

Ya sorma kardeşim valla içimize oturdu. O kadar çaba sarfettik balıklar kuçulara yem oldu. Ben iyi tarafından bakıyorum olaya, allah bizleri o aç dolaşan hayvanlar için vesile kıldı ve onların karnı proteinli gıdayla tıka basa doyduBana bir gram tatmin edici gelmedi. Bu cezaya iyi hal sayılmaz. Bizim merakımızın %1’i kadar açıklama gelmiş. Rüşvette yok ortada hakkımızı zaten soramadık. Suç ortaklarını sayarsan belki bi indirim gelir. Balıklar kokmayaydı iyiydi
İğnesi mi hapı mıFırat usta acilen en yakın eczaneye gidip b12 vitamini al
bunuda unutma ihtimalin var ama neyse ben söylemiş olayım