Ustam ust kat de esas siz gök yüzüne çıkacaksınız yolculuk guney e mi ustam
Ustam ust kat de esas siz gök yüzüne çıkacaksınız yolculuk guney e mi ustam
Sorun yok az önce beraberdik yukarda![]()
Pere tüne ondandırSen bu aralar çoookk çookk değiştin. Ya içişleri bakanı yok sen böyle rahatsın yada bi yere yeni zula gömdün. Sende bi haller var amaaaa hadi hayrola abeeee.![]()
Yok benim ki biraz farklı. Durumu yerinden bildiririm mümkün olursa.Ustam ust kat de esas siz gök yüzüne çıkacaksınız yolculuk guney e mi ustam
Adama bak arkadaş deli dediğimiz adam yine profesyonel bi cevapla beni ikna ettiPere tüne ondandır![]()
Eyvallah ustam kalp kalp e karşı ne güzel ben öyle düşünmüştüm inşallah en kisa zamanda gidersiniz Rabbimin izniyleYok benim ki biraz farklı. Durumu yerinden bildiririm mümkün olursa.![]()
Delilerin zulasini keşfetmeye geliyorsan dikkat et bekçisi çok zulaninYok benim ki biraz farklı. Durumu yerinden bildiririm mümkün olursa.![]()
ALLAH razı olsun İnş’ALLAH. Yoldayım şuan. Bir iki gün istanbuldayım. Sonrasında uçuş, nasibse gitmeden önce Bozkurt abimi de görürüm.Eyvallah ustam kalp kalp e karşı ne güzel ben öyle düşünmüştüm inşallah en kisa zamanda gidersiniz Rabbimin izniyle