Ustam bizim arazide her taraf mezar çiçeği dolu kafam karıştı o kadar çok ki eksen o kadar çıkmazEstafirullah sen ne istedinde biz aktarmadık güzel insan.![]()
Ustam bizim arazide her taraf mezar çiçeği dolu kafam karıştı o kadar çok ki eksen o kadar çıkmazEstafirullah sen ne istedinde biz aktarmadık güzel insan.![]()
Bu renksizi al yanına o sana geniş detay sebebini anlatsın. Aslında çok kolay yöntemleri var. Sadece bazı renk ve boylara dikkat etmek gerekiyor.Ustam bizim arazide her taraf mezar çiçeği dolu kafam karıştı o kadar çok ki eksen o kadar çıkmaz
Alla alla kimse senden bahsetmedide bu neyin çınlamasıSol kulağım çınladı birde Canım çay çekti geldim![]()
Uçaktan bağlaniyor diye THY arayıp şikayet edicem birazdanAlla alla kimse senden bahsetmedide bu neyin çınlaması
Yine kim çağırdı bu renksizi![]()
ALLAH’tan QatarAir ile geliyorum yoksa bizi gambazlayacak zalım adamUçaktan bağlaniyor diye THY arayıp şikayet edicem birazdan![]()
Allah'tan Arapcam var. Kaçırdın ağzındanALLAH’tan QatarAir ile geliyorum yoksa bizi gambazlayacak zalım adam![]()
Arkadaş uzak dur uçağımdan git sen roka tereleri ezberle bak @OKLiT yardım istiyor.Allah'tan Arapcam var. Kaçırdın ağzından![]()
![]()
Ustam evet doğru diyorsunuz mezarlık bölgesinde olanlar daha gür oluyor takip ediyorum elbette şu bir senelik olanlar yokmu onlar kafamı karıştıran çiçekli olanları cozmek daha kolay birde çevremde çok eski yerlesim yeri var yerlesim yeri ve mezar sistemleri aynen sizin dediğiniz sisteme dayali yerlesim yeri + mezarlık+ yol burası tamam birde yerleşim yerlerinin içinde mezarlar var bu mezar olan yerde kilise veya manastır kalıntısı yok işaret sistemide yok bol bol taş teknesi çıkıyor içi boş bir sey yok kemik hariçBu renksizi al yanına o sana geniş detay sebebini anlatsın. Aslında çok kolay yöntemleri var. Sadece bazı renk ve boylara dikkat etmek gerekiyor.![]()
Ustam anladigim kadarıyla aktarmalı geliyorsunuz atlas Okyanusu geçince uçak bir yere inmedimi fas veya cezayir tunus libya mısır akdeniz ulkelerinden tc ye direk yokmuyudu varda günümü tutmadi ama ustamda dil çok maşallah i var hayirlisi ile gelin tek de hayırlı yolculuklarALLAH’tan QatarAir ile geliyorum yoksa bizi gambazlayacak zalım adam![]()