Tank palet fabrikasına ortaktır. Anlaşma yapıyordur demedi deme. Ortaklık imzaliyordur .Ustam guzel dedinde eksik geldi gibi 40 ülke gezdi kıtalar arası bi düşünsene
Tank palet fabrikasına ortaktır. Anlaşma yapıyordur demedi deme. Ortaklık imzaliyordur .Ustam guzel dedinde eksik geldi gibi 40 ülke gezdi kıtalar arası bi düşünsene
Evet ustamda katarda fazla kalmadi o olmaz sadece hava alaninda biraz bekledi sarayda olur o işler ama arjantin brezilya güney abd kitasinda bayagi kaldigina göre futbolculara yatirim yapmistir büyük bir ihtimalleTank palet fabrikasına ortaktır. Anlaşma yapıyordur demedi deme. Ortaklık imzaliyordur .
İşine geldiği gibi çarkı düzenlemisinbazan işi şansa bırakayım diyorum
Dur bakalım sen bu seyahata niye çıktın
Abe o kadar zulan var en ufağına el attım sadece. Yerinede kimse fark etmesin diye bi ayı bıraktım. Çok bişey yoktu zaten. Tek bagaja sığdı hepsi. Hepitopu 3-5 yıllık bi ıstıkak çıktıDur bakalım sen bu seyahata niye çıktınben iki haftadır zullayı kontrol etmedim doğruyu söyle zula yerinde duruyormu bende kalp var
zullayı eritip Arjantin eyalet bankasına mı yatırdın doğruyu de bana kızmam
![]()
Vicdansız botanikçiAbe o kadar zulan var en ufağına el attım sadece. Yerinede kimse fark etmesin diye bi ayı bıraktım. Çok bişey yoktu zaten. Tek bagaja sığdı hepsi. Hepitopu 3-5 yıllık bi ıstıkak çıktı![]()