Kesene bereket abe heyran. Hayırdır sana bu gece ocak başına geçmişsin.Çay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 29367

Kesene bereket abe heyran. Hayırdır sana bu gece ocak başına geçmişsin.Çay var çayyyyEkli dosyayı görüntüle 29367
Afiyetler olsun gardaşım mübarek hazır olda çayımı bekliyordun ben daha cevap yaza basmadan çayı kaptınKesene bereket abe heyran. Hayırdır sana bu gece ocak başına geçmişsin.![]()
Bundan sonra sana çay yok. Çok ararsın beniMoralım sıfır bir çay verin mümkün ise demli olsunbidon çayı olmasa iyi olur
![]()
Canın sağolsun ihtiyar delikanlı konuyu değiştiriyorumBundan sonra sana çay yok. Çok ararsın beni![]()
Para verirsen iyi gidecekCanın sağolsun ihtiyar delikanlı konuyu değiştiriyorumev işi nasıl gidiyor ne bitmez temelidir
![]()
Temel çoktan bitti. Uzaya bile çıktık.Canın sağolsun ihtiyar delikanlı konuyu değiştiriyorumev işi nasıl gidiyor ne bitmez temelidir
![]()
İnşallah kıymetli abimTemel çoktan bitti. Uzaya bile çıktık.
Bu sene pere yok olanı arsaya yatırdımPara verirsen iyi gidecek![]()
Yav arkadaş şu bulduklarınızı bizle paylaşsanıza biraz, biri ev yapar biri arsa alır biri Brezilyaya gider, tek fakir ben kaldımBu sene pere yok olanı arsaya yatırdım![]()
Takıl bize gör konyayı pardon BrezilyayıYav arkadaş şu bulduklarınızı bizle paylaşsanıza biraz, biri ev yapar biri arsa alır biri Brezilyaya gider, tek fakir ben kaldım![]()