Çayları aldım gerisini balıkçı düşünsünÇay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler tüm mekan sakinleri okkali sevenler
Balık sevenlerde gelsin ozlettiniz

Çayları aldım gerisini balıkçı düşünsünÇay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler tüm mekan sakinleri okkali sevenler
Balık sevenlerde gelsin ozlettiniz
Bereket yağıyor rabbime sonsuz şükürler olsun bizim buraya da yağdı mübarek ama az oldu 5 cm kadar bunada çok şükürCigara molası verdim kâr yağışı devam ediyor
Kıymetli abim merkezde 50 cm oldu bizde dahada yağıyor şükürBereket yağıyor rabbime sonsuz şükürler olsun bizim buraya da yağdı mübarek ama az oldu 5 cm kadar bunada çok şükür
Ustam icanadolu bu sene kurak gidiyor hakkımızda hayırlısı olsun mal sahibi daha iyi bilir biz kiraciyiz neylerse güzel eylerKıymetli abim merkezde 50 cm oldu bizde dahada yağıyor şükür
Mekanda görmedim ama @Kervan07 ustam var buyursunlar cay sevmezlermiBotanikçi nerde![]()
Bizim muhabbet sarmıyor toprağımıMekanda görmedim ama @Kervan07 ustam var buyursunlar cay sevmezlermi
@Necat. Ustam geldi karademlike geldi dolasti cikti onuda sarmadı anlaşılanBizim muhabbet sarmıyor toprağımı![]()
Okkali seven geldi bardağında aldi bile birazdanda yazar diye bekliyorumBizim muhabbet sarmıyor toprağımı![]()
Bu gune kadar kimi zehirledim ben ???Abim zehirlenmek için istedim![]()
Gece yarısı dam başında ne arıyorsunCigara molası verdim kâr yağışı devam ediyor