Brezilyaya para yetmedi Rusyayamı gittin
Brezilyaya para yetmedi Rusyayamı gittin
Bu havada işarette görünmez senin bu karda kışta soğukta dışarlarda ne işin var abe heyran. İçişleri bakanı seni ödüllendirdi mi yoksa@Roni gardaş hava soğuk bir çay ver![]()
MümkündürBrezilyaya para yetmedi Rusyayamı gittin![]()
Kendinden biliyon degilmiBu havada işarette görünmez senin bu karda kışta soğukta dışarlarda ne işin var abe heyran. İçişleri bakanı seni ödüllendirdi mi yoksa![]()
İçmirem küstümÇay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler ve tüm mekan sakinleri
Hayırdır ustam siz kussenizde ben kusme bilmem dun gece @Roni ustamdan xay istediniz özellikle bende sizin isteginize begeni bıraktım tabbii görmedinizİçmirem küstümdün gece neredeydin soğuktan gevrek olduk bir çay vermedin
Latife kıymetli abim sen baş tacısın yanlız dün gece çok üşüdüm dört saat dışarıda kaldım ufak bir işim vardı geldim çay veren yokHayırdır ustam siz kussenizde ben kusme bilmem dun gece @Roni ustamdan xay istediniz özellikle bende sizin isteginize begeni bıraktım tabbii görmediniz
Sonra kül var bide
Bu ara kusen kusene banami öyle geliyor bilemedim ama @Necat. Ustamda öyle gibi nasıl gönlünü alacağım bilemiyorumLatife kıymetli abim sen baş tacısın yanlız dün gece çok üşüdüm dört saat dışarıda kaldım ufak bir işim vardı geldim çay veren yok![]()
Yok küsmemistir kafası başka yerde kaç defadır elli boş geliyor balıktan ondandırBu ara kusen kusene banami öyle geliyor bilemedim ama @Necat. Ustamda öyle gibi nasıl gönlünü alacağım bilemiyorumselam bile veremiyorum bu ara balığı begenmedi bile hadi hayırlısı bide bu kukden nasıl duvar yapılır sen az cok bilirsin ben icinden çıkamadım