KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 845 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Çay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler ve tüm mekan sakinleri

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221128-202538~2.png
    Screenshot_20221128-202538~2.png
    334.7 KB · Görüntüleme: 0

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Hayırdır ustam siz kussenizde ben kusme bilmem dun gece @Roni ustamdan xay istediniz özellikle bende sizin isteginize begeni bıraktım tabbii görmediniz
Sonra kül var bide
Latife kıymetli abim sen baş tacısın yanlız dün gece çok üşüdüm dört saat dışarıda kaldım ufak bir işim vardı geldim çay veren yok 😂

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Latife kıymetli abim sen baş tacısın yanlız dün gece çok üşüdüm dört saat dışarıda kaldım ufak bir işim vardı geldim çay veren yok 😂
Bu ara kusen kusene banami öyle geliyor bilemedim ama @Necat. Ustamda öyle gibi nasıl gönlünü alacağım bilemiyorum 🤔 selam bile veremiyorum bu ara balığı begenmedi bile hadi hayırlısı bide bu kukden nasıl duvar yapılır sen az cok bilirsin ben icinden çıkamadım

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Bu ara kusen kusene banami öyle geliyor bilemedim ama @Necat. Ustamda öyle gibi nasıl gönlünü alacağım bilemiyorum 🤔 selam bile veremiyorum bu ara balığı begenmedi bile hadi hayırlısı bide bu kukden nasıl duvar yapılır sen az cok bilirsin ben icinden çıkamadım
Yok küsmemistir kafası başka yerde kaç defadır elli boş geliyor balıktan ondandır 😂😂😂 külden duvara gelirsek onu bende anlamadım fakat buz üstünde duvar örseler daha sağlam olurdu 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt