Hemencik kendine pay çıkartırsın. Seni gidi seni kurnazlık yapmaİki delinin varisi veliahtı olarakta bana düşer.![]()

Hemencik kendine pay çıkartırsın. Seni gidi seni kurnazlık yapmaİki delinin varisi veliahtı olarakta bana düşer.![]()
Valla ben anlamam ustam, hiiiiç boşuna nefes tüketme. Varistir mirasçımdır diye siz imza attınız ben gerisine karışmam.Hemencik kendine pay çıkartırsın. Seni gidi seni kurnazlık yapma![]()
![]()
![]()
Sana çay veren kimkiİki delinin varisi veliahtı olarakta bana düşer.![]()
Zalım renksiz sen vermesende hakkım var o çayda.Sana çay veren kimkiHemen kendine pay çıkarmişsin
![]()
Gelen gideni arartirmis .mumla ararsin firati@Deli Fırat abe heyranım benim sen nerelerdesin. Sen yoklen tadım kalmıyor. Bıraktın beni zalımların arasına![]()
Adamı el birliğiyle kaçırdınız.@Deli Fırat abe heyranım benim sen nerelerdesin. Sen yoklen tadım kalmıyor. Bıraktın beni zalımların arasına![]()
Benim abem bana kızmaz bilirim ben abemi. Senin elinden kaçtı kesinAdamı el birliğiyle kaçırdınız.Şu bölümün varlık nedenidir Fırat abim.
He he Dabi DabiBenim abem bana kızmaz bilirim ben abemi. Senin elinden kaçtı kesin![]()
Bekle içime kurt düşürdün hemen arıyorum abemi. Sorun ben değilsem seni arayacam yok sorun bensem bir ay gelmicem ama yok sorun sen isen kendini banla beni yormaHe he Dabi Dabi![]()