Ara bakayım ne diyicek hayırsızBekle içime kurt düşürdün hemen arıyorum abemi. Sorun ben değilsem seni arayacam yok sorun bensem bir ay gelmicem ama yok sorun sen isen kendini banla beni yorma![]()
Sorma ustam. Rica ettim açtı ama sorun yaşarsak kapatılır. Bu temayla çok rahat hareket ediyorum. Diğeri bi aşağı bi yukarı iflahım kesildi
Gönlü güzeldir ihtiyar delikanlının@Deli Fırat abem kırk yılın başında bi çay istedik @TRUVA abimden oda vermemek için kırk takla attı. Birde bahaneye bakk bakk bidon çayı gibi olmaz diyor. Yani diyor ki evet hâlâ bidon denen birşey var ama çayını vermem. Ahhh ahh ne günlere kaldık. Bu deliler hep mi böyle zulacı olur![]()
Öyle deme abe heyran hemen savunma deliyi, vallah bidonda çok güzeldir. Orduluk çay yapılır onla. Eee ne demişler delinin şahidi diğer delidirGönlü güzeldir ihtiyar delikanlınınvarsın az cimri olsun
![]()
Herkes nasibine düşene şükretsinBulusunca dere veya irmak ne varsa cay demliyecem. Nasrettin hocanin gole maya caldigi gibi. Ister iç ister cayin icinde yüz. Istersen balik tut.![]()
![]()
bidonuda cayin icine atacam can kurtaran simidi gibi kullanirsin .
Bana sogan cokelek yeter .Herkes nasibine düşene şükretsin![]()