KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 928 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Eyvallah gardaşım ne edersin iki gözüm
Abe senin iki gözün varolsun İnş’ALLAH. Çok şükür iyiyim. Koşturmaya devam. Sen nasılsın iyisin İnş’ALLAH?
Sana tavsiye bu ihtiyar deliden uzak dur. Bizi iyi kandırdı kendisi. Bi inşaat dedi mübarek sanki inşaata kayyum atanmış bi bitmedi gitti. Çay vermemek için bizi oyalıyor bana göre. Sinsi planlar yapasım var. Gidip kepçeyle yıksak mı napsak 🤣🤣🤣🤣

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Hayırdır inşallah seni sıkan üzen birileri varsa sıkalım topuklarına 😂 abim Allah razı olsun ben iyiyim sende iyisindir inşallah tadını bozma kıymetli abim sen benim için çok kıymetlisin maa eskilerden kim kaldı topu topu dört beş kişi kaldık
bugünümüze şükür gurban sende benim için çok değerlisin dediğin gibi toru topu 3. 5 kişi anca kaldı eskilerden
araziye gidemiyoz onun için çanım sıkkın bakalım hayırlısı

TRUVA

Admin
Abe senin iki gözün varolsun İnş’ALLAH. Çok şükür iyiyim. Koşturmaya devam. Sen nasılsın iyisin İnş’ALLAH?
Sana tavsiye bu ihtiyar deliden uzak dur. Bizi iyi kandırdı kendisi. Bi inşaat dedi mübarek sanki inşaata kayyum atanmış bi bitmedi gitti. Çay vermemek için bizi oyalıyor bana göre. Sinsi planlar yapasım var. Gidip kepçeyle yıksak mı napsak 🤣🤣🤣🤣
Gelip yardim etsene yikmayi dusunuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt