Bu yıkmaktan daha mantıklı geldi.Gelip yardim etsene yikmayi dusunuyorsun

Bu yıkmaktan daha mantıklı geldi.Gelip yardim etsene yikmayi dusunuyorsun
Pazar günleri bana takıl abi.bugünümüze şükür gurban sende benim için çok değerlisin dediğin gibi toru topu 3. 5 kişi anca kaldı eskilerden
araziye gidemiyoz onun için çanım sıkkın bakalım hayırlısı
Dün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunumKeşkem biri ataşa odun ataydı gece geç gelen var yorgun gelen var dere tepe dolaşan var bir bardak çay isterbotanikçi ve balıkçı cimrileri köze bir demlik Çay barakaydınız
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah başsağlığı diliyorum...Dün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunum![]()
Kabri nurluDün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunum![]()
Başınız sağolsun abi.Dün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunum![]()
Sağolun. Kaçış yok , bir gün kapımızı çalacak.Başınız sağolsun abi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsunDün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunum![]()
Başınız sağolsun ustam ALLAH CC rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah aminDün bir akrabanın şehir dışı cenazesindeydik, benden medet umma yorgunum![]()