KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 950 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
He kırmızı Roni cekilmezdi 😂 ama yakışmıştı gardaşıma

Yok abi birini kırmızı yaptık diplomalı deli çıktı. Ben daha gencim harcanmak istemiyem 😂😂😂

Hayırdır benden habersiz ne işler çevriliyor 🤔
Bu renksiz bu hafta misafirim olmaya geliyor ya beni yanıltacak yada onu 45 derece güneşin önünde pişirecem. Baktım etki etmiyor alacam 2 kg isot güneşe doğru havaya atacam ki temelli yansın 🤣🤣🤣

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Vip Üye
Yok abi birini kırmızı yaptık diplomalı deli çıktı. Ben daha gencim harcanmak istemiyem 😂😂😂

Bu renksiz bu hafta misafirim olmaya geliyor ya beni yanıltacak yada onu 45 derece güneşin önünde pişirecem. Baktım etki etmiyor alacam 2 kg isot güneşe doğru havaya atacam ki temelli yansın 🤣🤣🤣
😂 o mal ordan gittiyse ve senin bundan haberin yokta beni onca yolu boşa getirtiyorsan, Seni bozdağdan aşşa atarım 😂😅

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Ya abe heyran bu bizim @BoZKurT abiye söyleyelimde şu reklamlara bi el atsın. Hergün sabit bir kez tıklıyorum destek için ama bazen “Köti köti merveler, zalım zalım merveler” çıkıyor tıklayamıyozda. Kasaya haram para girsin istemiyorum 😂😂😂😂
Onlar turnusol kağıdı, gördüğüne kafanı çevir geç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt