ELİNE SAĞLIK KARDEŞLİKÇAYLAR 10 NUMRA
Ve Aleykûm Selâm. Olmasa bile bir çay en fazla 20 dk. Demleriz sen yeter ki çay de güzel insan.Selam aleyküm gardaş bir yorgunluk çayı varmı![]()
Eyvallah kıymetli gardaşım baş tacısın gardaş çay bahane muhabbet kalmamış formlarda muhabbet bitmiş ise Samimiyete bitmiştir o zaman deliye yol görünmüştürVe Aleykûm Selâm. Olmasa bile bir çay en fazla 20 dk. Demleriz sen yeter ki çay de güzel insan.![]()
Deli giderse tiryaki beylesin çaya şekeri. Sen kal biz çayı şekersiz de içeriz güzel abim. Afbuyur biz foruma bakmaktan güzel insanlarla kelâmı aksatıyoruz. Kusur bizimdir. Sen anlat ben dinlerim abimi.Eyvallah kıymetli gardaşım baş tacısın gardaş çay bahane muhabbet kalmamış formlarda muhabbet bitmiş ise Samimiyete bitmiştir o zaman deliye yol görünmüştür
Rabbim keyfini mutluluğunu vede huzurunu daim etsin İnş’ALLAH. Her şey bir yere kadardır abi. Doğanın kanunu bu. Yaşamla ölüm arası herşey başlar son bulur. Kimi başlamadan kimi başladıktan sonra kimi başladıktan uzun bir zaman sonra. Belli ki sen bayağı bi yorulmuşsun abi. Rabbim dert vermesin diyelim.Dedimya baş tacısıngardaş ben bıktım iz işaret emare işlerinden sizler kusura bakmayın gapgara gecelerin yalnızlığım dostu çay
peştimal'imi taktırma bana...dur daha dur,nereye deli gardaş,Eyvallah kıymetli gardaşım baş tacısın gardaş çay bahane muhabbet kalmamış formlarda muhabbet bitmiş ise Samimiyete bitmiştir o zaman deliye yol görünmüştür