KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 183 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A21MEDLi

Vip Üye
Gönüller bir olsun Kalpler kırılmasın..
Bozkurt ve @aliveli44 çay borcunuz var,siparisler şöyle olacak..

@Lacivert24 ustamıza ayri demlik olsun...ustamıza Çaykurdan.. 🌹

Bizlere Halis Muhlis kaçak çay olsun.. 🌹

@Roni diye bi kardeşimiz var,Demlik onu kesmez..ona bi Semaver çay demleyin.. 🌹

@TRUVA ustamıza hem çay hemde Mırra kahvesi ve yanında Lokumu olsun.. 🌹

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Hacivert yazdın kayboldun...🤔
Er meydanı di gel hadi...
Saklanma otun çöpün arkasına...
Hey yavrum hey...
Çay hohmu çayy...🤨😡
Geliyim
10dk. Bilemedin 11dk. ordayım 🤣
Hatta kıralımıda al gel
Hemen geliyim
Eee bunca dostlara buraya topladın Bari Cay ısmarlasaydın..
çay ısmarlamadan nereye sıvıştın.. :oops:
Ortalık karışık abi
Hacivert abim er meydanı diyor
Ben gelir miyim
Çay değil mangal olsa çıkmam ortaya
Dedim 10dk. ordayım
Bekleyip dursun 🤣
Ustalar ben acemiyim kulaktan dolma ,videolardan gördüklerim kadarım attığım resimlere yokmu bir yorumunuz hayaller parismi yoksa 😃
Büyük ihtimalle hayeller paris 🤣
Amaaa
Nasibin varsa ustam
Gelmez mi Yemen'den!
Sen elinden geleni yap inşaallah
Rabbim emeğini boşa vermesin
İyiyim çok şükür
Biraz yoğunluk var sadece
İyim abi sağolasın sen naslısın
Hamd olsun dostum
Günümüze şükür
Rabbim iyilik versin

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
şükür gurban seni sormalı
Günümüze şükür gül kokulu ustam
Allah razı olsun
Hamdolsun iyiyiz ALLAH razı olsun. Değerli bildiklerimiz iyiyse iyiyiz biz de herdaim. 🙂🤲
Rabbim iyilik versin
Eyvallah gardaşım problem yok bizde çay bahane bu konunun asıl amacı ustalarımız la kıymetli dostlarla bir muhabbet hal hatır sorma yeri üyelerin konusu içinde hâl hatır sormak için ha diğer konularada elimizden geldigi kadar yorumlarınızla katkıda bulunmayı çalışıyoruz dediğim gibi biz makina veya robot değiliz eğer ben dostlarım ve kıymet verdiklerinde iki muhabbet edemesem robotan farkım olmaz bozkurt ustayı ben yanlış anladım diyelim gitsin ama samimi ve Latife ile başladığı cevabının altına sitenin adınıda değiştirelim çay mekanı yapalım demesi sizce samimi latifemi bence bir sitem ama olsun bundan sonra çay Yok kıymet verdiklerimizle özelden yazışip hal hatır sorar çıkarız gardaş en küçüğü muz 40 yaşında kimin ne yazdığını anlayacak kapasitemiz de var 2012 den beri benzer formlar dayım nerdeyse herkesi yazdıklarından tanır bilirim yine de ben yanlış anladım diyeyim herkes hakkını helal etsin bizden yana bir hak varsa helal olsun
Veli ustam
Biz birbirimizi görünce
Sopamızı saklayanlardanız
Ama
Veli olmak çok zor

Hoş görü iyi bir şey
Sabır iyi bir şey
İyi niyet iyi bir şey
Kalp kırmamak iyi bir şey
Polemik üretmek istemiyorum ama, senin neden bu yorumun üstüne gittiğinide anlamıyorum. Yanlış anlaşıldı ise kusura bakma dedim. 2012 den beri sitelerdeyim niyetini anlarım diyosun, ozmaan kusura bakma anladığın bişey yok. Neden üstü kapalı veya iğneli yorum atayım, kimden korkuyor kimden çekiniyor olabilirim. Hadi yanlış anladın dedim, kusura bakma dedim, hala altında bişey aramana anlam veremiyorum. Ben hakkımı helal etmiyorum. Bende 2007 den beri bu sitelerdeyim, senin gibi cok kisi hak isteyerek insanların vicdanını yaraladı. Bende anladımki hakkımı helal ederek onları hür bırakmışım, sana hakkımı helal etmiyorum. Samanlıkta iğne arayıp onuda özelden bulmak yerine buradaki abileri buna dahil etmen hoş değil. Niyet okumak nedir yahu, falcımısın sen. Her yorumun altında bisey arıyor olsaydım bu sitenin vaar olması mümkün bile değildi. Küfür edene bile hele bi derdini anlayalım, küfrü banamı etti konuyamı sistememi diye defelarca sentezlemiş biriyim ben. Şahide ihtiyacım yok ama @aliveli44 şahittir. Üyenin hakaret ettiği yerde, biz dur bakalım yanlış anlamışızdır dedik, acaba hakaretmi etti diyecek bir yorum değil düpedüz hakaret, fakat maksat ne diye araştırdım. Gönlünü aldım özür dileyip yoluna bakan çok oldu. Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.
Canım gardaşım
Böyle olmaz
Veli usta yanlış anlamıştır
Helalleşin
Beni ve mekan sahiplerini üzmeyin
Sonra abiler
Kulağınızı kızartır
Hem sen Veli değilsin 🤣

Hoş görü iyi bir şey
Sabır iyi bir şey
İyi niyet iyi bir şey
Kalp kırmamak iyi birşey

hafta sonundan kalan tek guzelllik...
Afiyet olsun ustam
S.A.
Merhaba Rüştü kardeşim.
Çok şükür sağlık, sıhhattimiz yerindedir.
Sizler de iyisinizdir umarım.
Nezninizde tüm üye arkadaşlara selam olsun.
ALLAH(c.c) sağlık, sıhhat ve afiyetlerini daim eylesin inşallah.(amin)
A.Selam değerli ustam
İyi temennileriniz için çok teşekkür ederim

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Abi çok iyi demişsin valla
Acilen bir araya gelelim
Aha yaz da geldi
Bir hafta sonu ortak bir yerde
Bir araya gelelim
Çay işi kolay
Sen mangal işini yık birine 🤣
Aramızda kalsın
Bir kişi önereyim sana abi
İsminin baş harfi Veli 😉

A21MEDLi

Vip Üye
@aliveli44 ve @BoZKurT ustalar siz cezalısınız la gardaşlar bizimde işimiz gücümüz var ama gecede olsa dost muhabbetine akıyoruz ahanda buraya yazıyorum ya iki Koç keser mangal yaparsınız yada iki yıllık çay masarafım sizden 🤣

Acilen bir araya gelelim
Aha yaz da geldi
Bir araya gelelim
Çay işi kolay
Aramızda kalsın
İsminin baş harfi Veli 😉
🤣 🤣🤣 ahaa kafanı kaldırda bi oku,koç'u mangalı üstüne yıkan yıkmış..Maç basladıktan sonra,kural değişmez..
senin dilin ne sööliii.🤣

A21MEDLi

Vip Üye
Acilen bir araya gelelim
Aha yaz da geldi
Bir araya gelelim
Çay işi kolay
Aramızda kalsın
İsminin baş harfi Veli 😉
seni çayla kurtarmak isterken,çıtayı dahada yükselttin..
mangal üstüne yıkıldı..🤣🤣

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör

siparişin en makulü de benimmiş mamoste. Sağolasın eksik olmayasın. Ellerinden öpmüşüm 🙂😂😂😂😂👍
Polemik üretmek istemiyorum ama, senin neden bu yorumun üstüne gittiğinide anlamıyorum. Yanlış anlaşıldı ise kusura bakma dedim. 2012 den beri sitelerdeyim niyetini anlarım diyosun, ozmaan kusura bakma anladığın bişey yok. Neden üstü kapalı veya iğneli yorum atayım, kimden korkuyor kimden çekiniyor olabilirim. Hadi yanlış anladın dedim, kusura bakma dedim, hala altında bişey aramana anlam veremiyorum. Ben hakkımı helal etmiyorum. Bende 2007 den beri bu sitelerdeyim, senin gibi cok kisi hak isteyerek insanların vicdanını yaraladı. Bende anladımki hakkımı helal ederek onları hür bırakmışım, sana hakkımı helal etmiyorum. Samanlıkta iğne arayıp onuda özelden bulmak yerine buradaki abileri buna dahil etmen hoş değil. Niyet okumak nedir yahu, falcımısın sen. Her yorumun altında bisey arıyor olsaydım bu sitenin vaar olması mümkün bile değildi. Küfür edene bile hele bi derdini anlayalım, küfrü banamı etti konuyamı sistememi diye defelarca sentezlemiş biriyim ben. Şahide ihtiyacım yok ama @aliveli44 şahittir. Üyenin hakaret ettiği yerde, biz dur bakalım yanlış anlamışızdır dedik, acaba hakaretmi etti diyecek bir yorum değil düpedüz hakaret, fakat maksat ne diye araştırdım. Gönlünü aldım özür dileyip yoluna bakan çok oldu. Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir.
@BoZKurT abim haddime değil müdahale ama işi latifeyle sonlandırmak isterim. Sende @Deli Fırat abim de en sevdiğim üyeler arasındasınız size karşı saygım ilk günde bu günde hep aynı idi. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ki benim için bütün üyeler öyledir zaten bir aileyiz. Arada böyle zıt anlaşılmalar olabilir. Ben istemem kimse üzülsün. @BoZKurT abim senin zaten çay borcun baya baya birikti benim için ilk suçlu sensin bu yüzden 😛😛😛😂😂😂 @Deli Fırat abim baldır şekerdir neşedir ilişmeyin abime 😛 valla çaycı kralımız üzülürse çok üzülürüm. Hadi bi kazan daha demleyelimde ortam biraz daha güzelleşsin. 🙂🙂🙂🙂🙂

A21MEDLi

Vip Üye
siparişin en makulü de benimmiş mamoste. Sağolasın eksik olmayasın. Ellerinden öpmüşüm 🙂😂😂😂😂👍

@BoZKurT abim haddime değil müdahale ama işi latifeyle sonlandırmak isterim. Sende @Deli Fırat abim de en sevdiğim üyeler arasındasınız size karşı saygım ilk günde bu günde hep aynı idi. Bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ki benim için bütün üyeler öyledir zaten bir aileyiz. Arada böyle zıt anlaşılmalar olabilir. Ben istemem kimse üzülsün. @BoZKurT abim senin zaten çay borcun baya baya birikti benim için ilk suçlu sensin bu yüzden 😛😛😛😂😂😂 @Deli Fırat abim baldır şekerdir neşedir ilişmeyin abime 😛 valla çaycı kralımız üzülürse çok üzülürüm. Hadi bi kazan daha demleyelimde ortam biraz daha güzelleşsin. 🙂🙂🙂🙂🙂

sende eksik olma bıremın,
seni bi semaver çay keser zannetmiştim..oda kesmiyor demmeki.
bi KAZAN çay kesiyormuş... 🤔

KOMAGENE

Kullanıcı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt