Yerini biliyoruz ya .geçiş koyarız gjzliUstam sonra kendi mayınımızla tuzağa düşmeyelim![]()
Yerini biliyoruz ya .geçiş koyarız gjzliUstam sonra kendi mayınımızla tuzağa düşmeyelim![]()
Dur hemen öyle olmaz. Bize suç ortağıda lazım. Muhterem @Lacivert24 ustamla kıymetli @Necat. Ustamıda nöbetçi dikelim. Yoksa sonumuz pek hayra gitmezYerini biliyoruz ya .geçiş koyarız gjzli
Onlar zaten bidonu görse kamp kurar orayaDur hemen öyle olmaz. Bize suç ortağıda lazım. Muhterem @Lacivert24 ustamla kıymetli @Necat. Ustamıda nöbetçi dikelim. Yoksa sonumuz pek hayra gitmez![]()
Dur hemen öyle olmaz. Bize suç ortağıda lazım. Muhterem @Lacivert24 ustamla kıymetli @Necat. Ustamıda nöbetçi dikelim. Yoksa sonumuz pek hayra gitmez![]()
Nöbetçiye gerek yokOnlar zaten bidonu görse kamp kurar oraya![]()
Usdat ev var. Güzüne sobayı yakar patates atarız üşümezsinNöbetçiye gerek yokhava soğuk bekletmeyin bizi orada
Ustaoklit ustamız getirir verir rica etsek. Niye bu zahmet
Bidon için kazı yapılır mı
Enerjinizi daha verimli işlere ayırın
![]()
Bidon için değil de bunun için gelirimUsdat ev var. Güzüne sobayı yakar patates atarız üşümezsin
Emektarı ayrı bi severdik o yüzden onun peşindeyizNöbetçiye gerek yokhava soğuk bekletmeyin bizi orada
Ustaoklit ustamız getirir verir rica etsek. Niye bu zahmet
Bidon için kazı yapılır mı
Enerjinizi daha verimli işlere ayırın
![]()
Ohoo sende daha kürek sallamadan herkese ziyafeti deşifre ettin. Hemen açık verme ustam yoksa çalışmazlar bakUsdat ev var. Güzüne sobayı yakar patates atarız üşümezsin
Adamın amacı farklı.Bidon için değil de bunun için gelirim![]()
Kim gitti uyandırdı bu güzelim adamı. Ne güzel işler tıkırında gidiyorduBizim mekâna kim mayın döşedi diyin bakalım![]()
Çay ver çay iki dilim limon da bırakBen sana içimden geçen her ismi saydım. Bu konuda sadece 3 kişiden şüpheleniyorum. @Deli Fırat ikincisi @Deli Fırat abem bide son olarak @Deli Fırat abemden.Ama bu son söylediğimden daha çok şüpheleniyorum. Ne hikmetse![]()
Kimsenin günahını alma .Ben döşedim. Harbi bende yalanda yok hilafta yok arkadaş teyo gibiBizim mekâna kim mayın döşedi diyin bakalım![]()