Şimdi sorsan kurban geldim kimse yoktu der yine geçiştirir@GÜLBAHÇELi abem gozukmuyor bu ara dun girmis en son onbirde gece takılmıyor galiba

Şimdi sorsan kurban geldim kimse yoktu der yine geçiştirir@GÜLBAHÇELi abem gozukmuyor bu ara dun girmis en son onbirde gece takılmıyor galiba
Dun yoktun tavuk kurbaga girmedinŞimdi sorsan kurban geldim kimse yoktu der yine geçiştirirEee abim sen yıllardır beni bilirsin gecelerin adamıyım
![]()
Eyvallah abim bende kaçarım az sonarBen kaçtım sizlere hayırlı geceler
ALLAH CC emanet olun
Konuları yetersiz foto ve sonum çok kötü ondan yorum yapmadım Tavuk göremedim kurbağa dediği yer şüpheli foto ve sonumu iyileştirirse yorumda alırDun yoktun tavuk kurbaga girmedin![]()
Roni ile karşılıklı 2 düşman sniper gibi sessizce hedef alma peşindeyiz@Roni @Necat. bir plan yapıyorlar çözemedim![]()
Esselamualeykum sana küsermiyim dostum sen baş tacısin her zaman derim sana ayri bir muhabbetim var görmesemde@TRUVA İhtiyar delikanlı çocuk odasında beşik salıyor buarad bebek değil kendisi uyuyor@GÜLBAHÇELi abim kâr fırtınaya yakalanadı
@Roni @Necat. bir plan yapıyorlar çözemedim
@Kader25 usta ikinci emeklilik planları yapıyor
@KANAS_USTA usta tetikte bekliyor @Mirkut usta kayıp @BoZKurT usta arıdan daha fazla bal nasıl alınır çabası içinde @Kafkaslı mübarek küsmüş bana ne kaldı bir ben bir sen doldur paşam çayları çay komasına girene kadar içelim
![]()
Senin cayin icilmezmi mübarek
Aleyküm selam mübarek eyvallah kıymetli dostum bizde küsme yok sadece arada Gönül dostlarına sitem olurNiye gamlanirsin ey deli gönül b
Esselamualeykum sana küsermiyim dostum sen baş tacısin her zaman derim sana ayri bir muhabbetim var görmesemde
Takiliyorum ışte kendi halimce
Niye gamlanırsın ey deli gönül, elbet bu kış biter yaz gelir...