KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 521 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Sen Roninin tarafına geçmeseydin o namlu sana bakmıyordu :)
Kime bakıyordu acep siz isin kolayni bulmuşsunuz anlasilan 😃😃

Deli Dumrul gibi kopruden geçenden bir akçe geçmeyen den döve döve iki akçe

@Roni ustam size uçak bileti gondernedi diye oluyor hep bunlar hani bende aklimca dedim kara demligide yaninizda ben tasiyim demistim ya bu delikli demir ortaya cikti ozamn benim anladigim kadari ile demlik cay sevmiyoruzmu demeye geldi burda taraf hangi yondu en guzeli bence kıble tarafi en guzel taraf kıble tarafi🤲🤲🤲

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Kime bakıyordu acep siz isin kolayni bulmuşsunuz anlasilan 😃😃

Deli Dumrul gibi kopruden geçenden bir akçe geçmeyen den döve döve iki akçe

@Roni ustam size uçak bileti gondernedi diye oluyor hep bunlar hani bende aklimca dedim kara demligide yaninizda ben tasiyim demistim ya bu delikli demir ortaya cikti ozamn benim anladigim kadari ile demlik cay sevmiyoruzmu demeye geldi burda taraf hangi yondu en guzeli bence kıble tarafi en guzel taraf kıble tarafi🤲🤲🤲
senin iş şabanla şener şen filmine döndü kıble hortum misali sen aradan çık benim yanımda kenarda dur yoksa arada sen gidecen biri birini banlamaya çalışıyor 🤔 biri istibarat alıyor diyerinin hakkında :cool:sen hedef tahtası gibi ortada duruyon🏹🪓 silahlar sana dönmüş siper almıyon sen tarafı marafı bırak aralarından çık kendini kurtar demedi deme sonra;)

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
senin iş şabanla şener şen filmine döndü kıble hortum misali sen aradan çık benim yanımda kenarda dur yoksa arada sen gidecen biri birini banlamaya çalışıyor 🤔 biri istibarat alıyor diyerinin hakkında :cool:sen hedef tahtası gibi ortada duruyon🏹🪓 silahlar sana dönmüş siper almıyon sen tarafı marafı bırak aralarından çık kendini kurtar demedi deme sonra;)
Bak ne güzel @GÜLBAHÇELi ustam işi çözmüş. Yardım edip el bile atmıyor 😂😂😂😂 neyse ben @Deli Fırat abemi bari tuzağa çekeyim çaktırmadan. 😂😂😂

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Acikda dogru diyon @GÜLBAHÇELi abem iyi de oldu anlamadım ben ama bu @Necat. Ustam varya zorla bana taraf tutmami söylüyor taraf yon derken arada beni istemiyir ben biliyom sebebini oda biliyor ama ustu kapali isleri yani bizim düdüklü yu seviyor olsun bah ama yinede @Roni ustamin demligini tasiyacagim caysiz kalmasin diye işte ip burda kopuyor 🤣🤣🤣

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
el atmaya ne gerek akıl veriyoruz daha ne yapalım el atarken arada ben kalırım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş 😁 ;) karşındaki deli tuzağa düşermi :D

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Acikda dogru diyon @GÜLBAHÇELi abem iyi de oldu anlamadım ben ama bu @Necat. Ustam varya zorla bana taraf tutmami söylüyor taraf yon derken arada beni istemiyir ben biliyom sebebini oda biliyor ama ustu kapali isleri yani bizim düdüklü yu seviyor olsun bah ama yinede @Roni ustamin demligini tasiyacagim caysiz kalmasin diye işte ip burda kopuyor 🤣🤣🤣
o zaman sen kendini direk namlunun ucuna koyuyorsun necat nişan almış tetiğe basmak üzere sen selanı verdir şimdiden😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt