aleyküm selam kim geç gelirse o çekiştiriliyor sende erken geleydinSelâm aleyküm ağalar yine benimi cekistiriyonuz![]()
Deli demwyin dedik uslubu düzeltin divane kirmiźilar burada dedim
Kavgada düşmana söylenmez bualeyküm selam kim geç gelirse o çekiştiriliyor sende erken geleydin![]()
Kardeşlik ben istifa ediyorum bu bitkiciliktenUstaoklitin bitkiler öyle bitkiler değil o bitki çayı uzmanı. Karışmayın oklitime o çekirdekten geliyor Maş’ALLAHbizim yeni bitkici siyahbeyaz ama kimsenin haberi yok ustam
Sen asıl deli abeme bak terlikten kurtulmuşta gelmiş![]()
evdekiler yatınca pencereden girmiş içeri herhaldeUstaoklitin bitkiler öyle bitkiler değil o bitki çayı uzmanı. Karışmayın oklitime o çekirdekten geliyor Maş’ALLAHbizim yeni bitkici siyahbeyaz ama kimsenin haberi yok ustam
Sen asıl deli abeme bak terlikten kurtulmuşta gelmiş![]()
Ohooo bu daha lele bunun birde lolosu var. Ne itifası kardeşlik. Yok öyle kaçmakKardeşlik ben istifa ediyorum bu bitkiciliktenPapatya ve akşam sefası yetiştirmeye karar verdim
en azından içlerinde kaybolup gitmem
Peşine abim dedim gızmasın diyeDeli demwyin dedik uslubu düzeltin divane kirmiźilar burada dedim
Delidir yapar mı yapar. İnanırım hemenevdekiler yatınca pencereden girmiş içeri herhalde![]()
iyide saat 2 olmuş beyfendi yeni geliyor oda hak ediyorKavgada düşmana söylenmez bu![]()