Allah cc razı olsun
Allah cc hayrını kabul etsin abi.
Eyvallah ustam rabbim cumlemizden razı olsun inşallah aminAllah cc razı olsun
Ustam siz şu 99kg olan sarıları bulun kala kala bizim kara demliğe mi kaldinizŞu anda benim ayar durumuma göre sayfa sayısı 675 olmuş.
Masallah 40 kere maşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 26070
Çay ocağının bu kadar aktif olacağını kestirebilseydim, vicdansız ve merhametsiz ev sahibi gibi kirayı %6000 artirirdim ve sözleşmeyi yıllık yapardım utanmadan![]()
@OKLiT usta düşünsünŞu anda benim ayar durumuma göre sayfa sayısı 675 olmuş.
Masallah 40 kere maşallah.
Ekli dosyayı görüntüle 26070
Çay ocağının bu kadar aktif olacağını kestirebilseydim, vicdansız ve merhametsiz ev sahibi gibi kirayı %6000 artirirdim ve sözleşmeyi yıllık yapardım utanmadan![]()
Geçen gün bir üstadımız 186 kilo var dedi.Ustam siz şu 99kg olan sarıları bulun kala kala bizim kara demliğe mi kaldiniz![]()
Yok iyi degil o kadar ona çok gelir diger ustalara yok miGeçen gün bir üstadımız 186 kilo var dedi.
Kabul etmedim.
Bize 99 kilo lazım
33 kilosunu da Deli ağabeyim vereceğim sözüm var dedim.
İyi etmiş miyim?![]()
Ne dedikse odur kıymetli abim 500 kiloda olsa 99 kilosunu alacağızGeçen gün bir üstadımız 186 kilo var dedi.
Kabul etmedim.
Bize 99 kilo lazım
33 kilosunu da Deli ağabeyim vereceğim sözüm var dedim.
İyi etmiş miyim?![]()
O zaman kazmanin yaninda bir de terazi götürmeyi unutmayınNe dedikse odur kıymetli abim 500 kiloda olsa 99 kilosunu alacağız![]()
500 kiloyu kim taşıyacak.Ne dedikse odur kıymetli abim 500 kiloda olsa 99 kilosunu alacağız![]()