KARA DEMLİK ÇAY OCAĞİ (Gece Uyumayanlar Buraya) | Sayfa 678 | Define işaretleri ve anlamları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Tehdit yok olacakları söylüyorum, işin kötüsü Gülbahçeli ustayı da yakacaksınız :) Mavran usta size uymaz zaten :)
Siz öyle diyorsunuz ama bide bunu @Kader25 ustam ile bir istişare yapmak lazim sonra @TRUVA ustam a ne diyeceksin sonra kara demliği. Kim çalıştıracak gerçi hava parasi isteniyor gibi yüzde altibinden bahsediliyor yanimiza birazda kırmızı alalim dedik 👏👏👏

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Tehdit yok olacakları söylüyorum, işin kötüsü Gülbahçeli ustayı da yakacaksınız :) Mavran usta size uymaz zaten :)
gurban ölmüş eşşek kurttan korkmaz da ben kimseye uymam kenardan seyrediyorum kavgada kim araya girerse dayağı o yer onun için karışmamak en güzeli siz kendi aranızda halledin meselelerinizi 😁 ;)işim var imla hatalarını düzeltmekle meşgulüm:D

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
gurban ölmüş eşşek kurttan korkmaz da ben kimseye uymam kenardan seyrediyorum kavgada kim araya girerse dayağı o yer onun için karışmamak en güzeli siz kendi aranızda halledin meselelerinizi 😁 ;)işim var imla hatalarını düzeltmekle meşgulüm:D
Eeeeee Oklit ustam destek yok :) 3 sarı kaldınız baş başa :) Sitede tarihe geçip mor renk alacaksınız :)

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Gurban bu @Necat. Ustam bunu niye yapıyor biliyonmu ben deyim esas konu @Roni ustam necat ustama davet göndermedi diye şimdi ortada yine bir yilan isareti varya onun icin daha öncede böyle bir isareti vardi simdi yilan var dere var necat ustam aklı hep balik tutmakta suyu gördü dayanamıyor yav ustam küçücük havuz da balıkmi olur roni ustama de

ama degilmi beni ne diye maşa olarak kōzún içine atiyon ben bilmem o bilir öğreniyoruz iste bi şekilde hadi hayırlısı bakalım rabbim neylerse güzel eyler

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Siz öyle diyorsunuz ama bide bunu @Kader25 ustam ile bir istişare yapmak lazim sonra @TRUVA ustam a ne diyeceksin sonra kara demliği. Kim çalıştıracak gerçi hava parasi isteniyor gibi yüzde altibinden bahsediliyor yanimiza birazda kırmızı alalim dedik 👏👏👏
Şimdi de kırmızılardan mı destek arıyoruz Oklit ustam :)

MAVRAN

Vip Üye
Ahanda buraya çiziyorum açık sekilde tehdit var şimdi etiketlesem cete kurmuslar diyecek sen ne dersin @MAVRAN üstat @GÜLBAHÇELi abey Necat ustammin yazısı için daha öncede beni tehdit etti hemde kanas silahla
@Necat. Usta tehdit etmez helede elinde kanas var ise kestirmeden sonuca gider.

Eee böyle birisi de karşıda ise karşısında olmaktan ise yaninda olmayı tercih ederim. 🤣🤣🤣

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Eeeeee Oklit ustam destek yok :) 3 sarı kaldınız baş başa :) Sitede tarihe geçip mor renk alacaksınız :)
Hiç de önemli. Degil renkde neymiş
😆 Biz yolumuza devam ederiz ben renkli olacagim diye mekana girmedim
Bilgi edinmek için burdayim
Ban yemediğimiz sürece sorun yok ustam

MAVRAN

Vip Üye
Ustama katılıyorum, yanlız ben değil de benim hatalarımı bir arkadaş sağ olsun arada hallediyor🤣🤣.

🌹 Çiçek ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt