Allah muhafaza kıymetli abim sen bize lazımsın benim tek endişem Eskiciler seni görmesinBeni belediye zehirledi.![]()

Allah muhafaza kıymetli abim sen bize lazımsın benim tek endişem Eskiciler seni görmesinBeni belediye zehirledi.![]()
Gardaşım iyi olda gerisi mühim değilMüsait olduğumda gelecem İnş’ALLAH abe heyranım. Selametle kalın İnş’ALLAH.![]()
Aleyküm selam kıymetli abim Oyoyoy sen çay istersinde ben terasta çay demlemezmiyimSelamunaleykum sayın Fırat ustam bende buradayım takip ediyorum nerede kaldı caylarrr![]()
![]()
Allah sizden bir Ömür boyu Razı olsun kıymetli ustam çok teşekkür ederim saygılarımlaAleyküm selam kıymetli abim Oyoyoy sen çay istersinde ben terasta çay demlemezmiyim![]()
Kıskanıyorlar çekemiyorlar. Meyveli ağacı taşliyorlar .Selamûn Aleykûm cümleten. Yok mu çay veren bi hâyr seven.
@TRUVA sağa sola çatma gel bana çat sen. Başkası senin dilinden anlamaz. Onlar ne bilsin sen rütbelilerdensin.![]()
Seni kıskanmaları normal. Kim sana dedi delilikte rütbeni albayın üstüne çıkarKıskanıyorlar çekemiyorlar. Meyveli ağacı taşliyorlar .
Sana Tavşan kanı, yandan carkli , üç bacanaklı ve altı eniştesi olan çaylar feda olsun. Hemide bidon bidonSeni kıskanmaları normal. Kim sana dedi delilikte rütbeni albayın üstüne çıkar
Sen gel hele kardaşının yanına bi çay ısmarla. Bende abimin bi çayını içem. Kim kimş vurursa vursun bize ne![]()
ALLAH razı olsun baş tacısın. Kesene bereket olsun İnş’ALLAH güzel ustam.Sana Tavşan kanı, yandan carkli , üç bacanaklı ve altı eniştesi olan çaylar feda olsun. Hemide bidon bidon
Geldim gardaşım sen Truva Usta'dan çay beklersen yaşlanırsınALLAH razı olsun baş tacısın. Kesene bereket olsun İnş’ALLAH güzel ustam.
Bizim deli abemize ne oldu. Yine neyin peşinde o ak sakallı baro başkanı![]()