Yuh yani@Roni çay ver balıkçı gelmeden![]()
Yuh yani@Roni çay ver balıkçı gelmeden![]()
Abi isim zikretme dedikoduya giriyor yapma öyle şeyler. Bizde isim olmaz ama insanın kendini bilmeside ayrı bi zevk veriyorİsim söyleme ayıp olur, başharfi Necat ile başlıyor![]()
Ufacık balıkları yakalamışlarBunları balık diye almaya utanırım ben
![]()
Kendini bilmek erdemdirAbi isim zikretme dedikoduya giriyor yapma öyle şeyler. Bizde isim olmaz ama insanın kendini bilmeside ayrı bi zevk veriyor![]()
![]()
Biz görmediğimiz yemediğimiz balığı kendi balığımızla kıyaslarmayız. Ezdirtmem balıklarımı sana![]()
Kendini bilmek erdemdir
Ben sizin canınız ister ayıp olur diye resim atmıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hamsileri büyük tavaya dizmişim. Nâr gibide kızarmış. Hamsi tava Kurabiye gibi mübarekYa ayıp veya değil sen yollasana bizim payımızı abi. Hakkımı yedirtmem sana![]()
Hamsileri büyük tavaya dizmişim. Nâr gibide kızarmış. Hamsi tava Kurabiye gibi mübarek![]()
![]()
![]()
Siz tahrik ettiniz beni .sabahın köründe balıkçıda aldım soluğu. Yapacak bisey yok.Yok yok senle de yola çıkılmaz onuda anladım. Sen de bizi aç bıraktın. Midem horuldadı. Ahh ahh bunlarda mı gelecekti başıma.![]()
Kendi balığı gömmüş bana yollasana diyorYa ayıp veya değil sen yollasana bizim payımızı abi. Hakkımı yedirtmem sana![]()
Dur abi zaten dert büyük yara derin sen bari deşme. Ne geldiyse başıma senin şu balık sevdan yüzünden geldi. Yaktın bizideKendi balığı gömmüş bana yollasana diyorbalıklarımızı yedirtmeyiz
![]()
Allah aşkına mısırmı verdin pisipisi yeSadece tüketmekle olmazBak üşüyen bir kediyi besledim
ısıttım, sadece tüketme doğayada faydan olsun
Ekli dosyayı görüntüle 28045