Hepsini çözdüm bir tek yunus balığında takılı kaldımİyide ustam ahrazin dilinden anası anlarmis delinin dilinden veli anlamazmi şimdi??? Hadi biz anlamadik da![]()
Hepsini çözdüm bir tek yunus balığında takılı kaldımİyide ustam ahrazin dilinden anası anlarmis delinin dilinden veli anlamazmi şimdi??? Hadi biz anlamadik da![]()
O kadar anlamayacak bisey yok. Bomba işaret etmiş. Neyi balıkçıyı. Yani balıkçıyı uçuruyoruz. Sonra iki çay ve iki keyif yapan sen ve ben .bu kadar basit .Abi ben bile çözemem bu şifreyi tebrik ederim![]()
Madem çözdün altina yaz da şöyle şöyle diye bizde anliyalim yunus baliginida baliktan anlayana sorarız illede bomba atacaksın pardon taş diyecektimHepsini çözdüm bir tek yunus balığında takılı kaldımbirilerine daş attı herhalde
çözeceğim
![]()
Allah iyiliğini versin inşallah şifreyi niye deşifre ediyonO kadar anlamayacak bisey yok. Bomba işaret etmiş. Neyi balıkçıyı. Yani balıkçıyı uçuruyoruz. Sonra iki çay ve iki keyif yapan sen ve ben .bu kadar basit .![]()
![]()
![]()
![]()
Bakin size ne diyim aramızda tek admin o haberiniz olsun hepiniz hür general albay birde çömez olan var bence balıkçıya balik tutmayı ogretmekten vaz gecin derimAllah iyiliğini versin inşallah şifreyi niye deşifre ediyonben anladım inceden gönderme yaptım balıkçıyı da uyandırdın dahada tam teşekküllü gezer bari şifreyi değiştir
![]()
Ne balık tutması abim biz burda toptan imha bomba diyoruzBakin size ne diyim aramızda tek admin o haberiniz olsun hepiniz hür general albay birde çömez olan var bence balıkçıya balik tutmayı ogretmekten vaz gecin derim![]()
Bilmem artık orasını veli abem ben dedim diyecegimi yunus balığı olta ile tutulmazda zaten tutanida görmedimNe balık tutması abim biz burda toptan imha bomba diyoruz![]()
Ben bilmem bombacı bilirBilmem artık orasını veli abem ben dedim diyecegimi yunus balığı olta ile tutulmazda zaten tutanida görmedim![]()