Size o kadar dedim oturun çayınızı için milleti ürkütmeyin müşteri kalmadı çay satamıyoruz diyeBiz neymisiz arkadas uluslararasi sucluyuz mubarek. Bir tarafi bize dokunuyor .kimseye bisey yaptigimiz yok .oturdugumuz yerde sucluyuz![]()

Size o kadar dedim oturun çayınızı için milleti ürkütmeyin müşteri kalmadı çay satamıyoruz diyeBiz neymisiz arkadas uluslararasi sucluyuz mubarek. Bir tarafi bize dokunuyor .kimseye bisey yaptigimiz yok .oturdugumuz yerde sucluyuz![]()
Baktimda bende varım ordaKıskandın mı![]()
İstediğin balık olsun senin RonimBana bak abime ilişme piyasada yedek botanikçimde yok senden başka o yüzden beni değerli şeylerle tahrik etme.![]()
İç sularda ağ yasak, yasalara uygun avlan. görürsem ispiklerimİstediğin balık olsun senin RonimAğ atarım senin için
Normalde sabırlıyimda balık da o sabrın S yok bendeİç sularda ağ yasak, yasalara uygun avlan. görürsem ispiklerim![]()
Balık için çıksın ispitçiyeNormalde sabırlıyimda balık da o sabrın S yok bendeAdın ispitçi abiye çıkar sen bilirsin
![]()
Sen bakma bu renksiz arkadaşa abi. Bana vaat ettiği ağ yüzünden aç kalırım biliyom .Balık için çıksın ispitçiyebalık keyfime dokunanı yakarım
![]()
Sen bakma bu renksiz arkadaşa abi. Bana vaat ettiği ağ yüzünden aç kalırım biliyom .
Hani çay dese semaver dese anlarım. Ağ bizi aşar abi. Sen görürsen
ispikle ben de geliyom![]()
Bir ara tuttuğun özel bir balığı yemek ziyafetine erişmek isterim kıymetli abimBalık için çıksın ispitçiyebalık keyfime dokunanı yakarım
![]()