Çay ikram edelim araziden 
Ben balik olmadan doymam demiyorsunda topu bize atiyorsunYa arkadaş bizi ot yemeye mi çağırıyorsunhadi ben neyse de Fırat, Truva ve Kader ustaları onunla doyuramazsın
Yok be ustam ben öyle damak zevki olan biri değilimBen balik olmadan doymam demiyorsunda topu bize atiyorsun![]()
Eline emeğine sağlık üstat soldakini aldim bile diğerleri yarim birde ateş fotomontaj gibi yeşillerin üstündeÇaylar
Yapma etme eyleme abi. Neyimiz montajEline emeğine sağlık üstat soldakini aldim bile diğerleri yarim birde ateş fotomontaj gibi yeşillerin üstünde![]()
Montaj demesek yakışıklıları göremiyor cektik hemi ama ateş basinda termos çay karademlik gibisi varmı hemi arazi hemi kayadibi termos hiç yakışmıyor eller üşümüş üstelikYapma etme eyleme abi. Neyimiz montaj![]()
Bunun öz eleştirisini bizde yaptık abi. Pişmanlık çektik, yaramizi deştinMontaj demesek yakışıklıları göremiyor cektik hemi ama ateş basinda termos çay karademlik gibisi varmı hemi arazi hemi kayadibi termos hiç yakışmıyor eller üşümüş üstelik![]()
Işkın a raziyiz da bu ara hep çorba cay sıvı ya talim bes ay böyle anliyacagin tum otlar size sunulacak bana degil @Roni ustam ne verirse baş göz üstüne misafir umduğunu değil bulduğunu yer sonra orda üç bardak var zaten uc kisisiniz hani mekanaBunun öz eleştirisini bizde yaptık abi. Pişmanlık çektik, yaramizi deştin@Roni ye misafir olsan bu termosu da bulamazsin
Işkın yedirir yollar seni
![]()