Valla bende bilmiyorum. Sesi de pek çıkmıyor. Küstü herhalde çay satılmayıncaYahu @OKLiT ustam nerelerde
oklit bahçe işlerinden buraya fırsat bulamıyor işi başından aşkın bu aralarYahu @OKLiT ustam nerelerde
Gündüz ve akşam her daim buralarda gece geç saatlerde olmuyor diye sitem etme gece kuşları olamıyoruz idare et ustam @GÜLBAHÇELi ustamin dedigi dogru da eksiği var bide inşaat de çalışıyor arti bağ bahçe bostan araziye fırsat kalmıyor köylü olmak zor üretmek lazım tüketici değil bu garipYahu @OKLiT ustam nerelerde
Oklit abim sen veresiye defterine dikkat et başkada birşey istemem senden. Gelen delilere çayı iki katına satıyoruz unutmaGündüz ve akşam her daim buralarda gece geç saatlerde olmuyor diye sitem etme gece kuşları olamıyoruz idare et ustam @GÜLBAHÇELi ustamin dedigi dogru da eksiği var bide inşaat de çalışıyor arti bağ bahçe bostan araziye fırsat kalmıyor köylü olmak zor üretmek lazım tüketici değil bu garip
Dusmani uzakta aramayin . Biz aksama kadar calisalim. Gece 12 den sonra buraya zaman ayiralim. Ustune iki kati fiyatla cay icelim. Bu Roni bize dusman iyjce emin oldum. Deliyi deliden baskasi anlamaz.Oklit abim sen veresiye defterine dikkat başkada birşey istemem senden. Gelen delilere çayı iki katına satıyoruz unutma
Sen rahat ol kıymetli abim çok güzel planlarım var balıkçı ve botanikçi içinDusmani uzakta aramayin . Biz aksama kadar calisalim. Gece 12 den sonra buraya zaman ayiralim. Ustune iki kati fiyatla cay icelim. Bu Roni bize dusman iyjce emin oldum. Deliyi deliden baskasi anlamaz.
Balıkçı bir şey yazmadı sen yazdın. dolayısı ile hedef sensin. Necat ustaya topu atmaYahu deli derken demirbaş olan iki deliden değil deli gibi görünenlerden bahsetmiştim. Beni niye oka tutuyorsunuz. Tutacaksanız balıkçıyı tutun