KARA DEMLİK ÇAY OCAĞI | Sayfa 37 | Define işaretleri ve anlamları

Kafkaslı

Vip Üye
Burda site kurucusu kim, kime ait site şuan
Esselamualeykum agan 0074 ustam

Bu site milletin bozkurt ustayıda bekci ,necat ustayı hakim ,firat ustayı çaycı ,bayram hocayı hoca, gülbahceliyi misafir ağırlayan,lacivert ustayı makaleci , roni,oklit dardanos timur ustalar, asayiş turova usta sana bir şey bulamadım hakkat sen ne iş yapan
Bende boşta gezerim hiç bir iş yaramam firat çay ısmarlarsa içerim yani hazır yiyiciyim

Son düzenleme:

Kafkaslı

Vip Üye
Bak kızmayın benim dokunulmazlığım var ALLAH CC rahmet etsin mekanı cennet olsun ikizceli dostumdan ve cantar dostumdan ha benim gibi bir kaç kişi daha var hazırcı onları yazmadım

aga_0074

Kullanıcı
Esselamualeykum agan 0074 ustam

Bu site milletin bozkurt ustayıda bekci ,necat ustayı hakim ,firat ustayı çaycı ,bayram hocayı hoca, gülbahceliyi misafir ağırlayan,lacivert ustayı makaleci , roni,oklit dardanos timur ustalar, asayiş turova usta sana bir şey bulamadım hakkat sen ne iş yapan
Bende boşta gezerim hiç bir iş yaramam firat çay ısmarlarsa içerim yani hazır yiyiciyim
ona bakarsan benden boşu yok burda vallaha...arada selamun aleyküm diyorum hepsi bu :)

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Selamun Aleykum cümleten. Nasılsınız cümleten iyisinizdir inşALLAH. İşlerimden dolayı pek fazla zaman ayıramadığımın farkındayım. Herkes hakkını helal etsin. Bilenler bilir karakterimizden ötürü az çok kalbimizden geçenleri. Hepinizi ayrı ayrı seviyor kucaklıyorum. Büyüklerimin ellerinden hürmeten öpüyorum.

Abe heyranıma gönül sultanıma iyi bakın ona değen taş bana değen kaya gibidir. :)

Üst Alt