Hoşbuldum abe heyranım benim. Allah razı olsun. Vallah çok özlemişim sizi. Tasarımlar bitmek bilmedi birde hastanelik oldum dün gece. Birden fenalaştık hanım sağolsun yeğenimi arayıp çağırdı da hastaneye gittik. Ölümden döndük. Bağırsak enfeksiyonu kapmışız daha yeni yeni kendime geldim .Hoş geldin iki gözüm sensiz bir yarım eksik gibi gardaşım
Ya o gidiyor Angara'nın en işlek caddesinde tezgahı açıyor satılmayanı getirip bize içiriyor. Ahh ahh @KANAS_USTA olacaktı da dürbünden nokta atışı yapacaktı.Eyvallah gardaşım balıkçı bir hafta önce demledigi çayı ikram etmiş rengine bak çayın
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah yoğun iş stresi kendine zaman ayır dikkat etHoşbuldum abe heyranım benim. Allah razı olsun. Vallah çok özlemişim sizi. Tasarımlar bitmek bilmedi birde hastanelik oldum dün gece. Birden fenalaştık hanım sağolsun yeğenimi arayıp çağırdı da hastaneye gittik. Ölümden döndük. Bağırsak enfeksiyonu kapmışız daha yeni yeni kendime geldim .
rabbim şifanı tez zamanda versin benim güzl dostum..amin ecmainGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah yoğun iş stresi kendine zaman ayır dikkat et
Hoşbuldum ustam Allah razı olsun inşALLAH. @Deli Fırat abem benim kırmızı mavi yeşil sarı siyah beyaz tüm çizgimdir ustam yapacak birşey yokroni hoşgeldin güzel ustam.....sen bu gundiye bakma )
ikimiz aynı anda yazmışız hoşbuldum ustam benim varol sağ ol sağlıklı ol her daim inşallah@aga_0074 hoşgelmişsin. Ellerinden öpmüşüm hürmeten. Görmedim yoksa çaya davet ederdim. Buyur beraber olsun inşALLAH.
Yöneticilere dövizle satıyorum geri kalana ikramdır