Sen olmayinca butun delilerin yuku bana kaldi.Taze demlendi çay var çayyyy
Aleynavealeykumselam. Mubarek hamdalsun yaradana seni sormali senin hal keyif nasıl unuttun me olacak@Kafkaslı selâm aleyküm mübarek nasılsın iyisindir inşallah sağlık sıhhatın nasıl epey oldu hâl hatır soramadım mübarek hakkını helal et inşallah
ALLAH razı olsun ustam hamdolsun iyiyiz sende iyisindir İnş’ALLAH.Esselamualeykum define mekani sakinleri tek tek.hatırinızı sormak uzun sürer hepinize sorayım hal ve keyifler nasıl iyisinizdir inşallah
Allah razı olsun ustam yaramaz bir durum yok inşallah sizlerde iyisinizdirEsselamualeykum define mekani sakinleri tek tek.hatırinızı sormak uzun sürer hepinize sorayım hal ve keyifler nasıl iyisinizdir inşallah
Aleykumselam. Allah'in bugününe şükür. Sukur ki yaramazlik yok. Sende iyisindir insallah.Esselamualeykum define mekani sakinleri tek tek.hatırinızı sormak uzun sürer hepinize sorayım hal ve keyifler nasıl iyisinizdir inşallah
Elhamdülillah mübarek dosrlar iyi olunca bizde iyiyizAleykumselam. Allah'in bugününe şükür. Sukur ki yaramazlik yok. Sende iyisindir insallah.
Ustam hoşgeldin iyi olduğunuza sevindim Allah emanet.Aleynavealeykumselam. Mubarek hamdalsun yaradana seni sormali senin hal keyif nasıl unuttun me olacak