Işte çayı bu demlikler içilir Allah razı olsun üstadım ikinci çayı bana bu sezon daha zam yapmadınız galiba deli Fırat Üstadımız yokken iyi bir zam yapmalısınız bu fırsatta istifade saygılar ve sevgiler
Aman üstadım bu zalıma yol göstermeyinAllah razı olsun üstadım ikinci çayı bana bu sezon daha zam yapmadınız galiba deli Fırat Üstadımız yokken iyi bir zam yapmalısınız bu saatten istifade saygılar ve sevgiler
Baş tacısın mübarekAleynavealeykumselam. Mubarek hamdalsun yaradana seni sormali senin hal keyif nasıl unuttun me olacak
Aman üstadım bu zalıma yol göstermeyin![]()
Eyvallah üstadım Allah razı olsun eksik olmayın Başınızla beraber var olunBaş tacısın mübarek
Üstad siz kaçıp kurtuldunuz beni ve Ron üstadı yakalayıp kırmıziye boyadı Bozkur üstadımız sakın yakalanma yoksa sizide kırmıziye boyar Bozkur üstadımızAman üstadım bu zalıma yol göstermeyin![]()
Aman üstadım ben kırmızı ya tövbeliyimÜstad siz kaçıp kurtuldunuz beni ve Ron üstadı yakalayıp kırmıziye boyadı Bozkur üstadımız sakın yakalanma yoksa sizide kırmıziye boyar Bozkur üstadımız![]()
O deli abem gelsin diye çayı koydum ki uyanıp kokusuna gelsinIşte çayı bu demlikler içilir Allah razı olsun üstadım ikinci çayı bana bu sezon daha zam yapmadınız galiba deli Fırat Üstadımız yokken iyi bir zam yapmalısınız bu fırsatta istifade saygılar ve sevgiler
Abe heyran günahımı aldın senin en büyük varisin benim deme öyleAman üstadım bu zalıma yol göstermeyin![]()