inşallah bakacaz bakalım...bilgi arttıkça rütbe yükseltirizMerak etme zamanla optimize edersin zihnindekileri. Buranın en kıdemli cahili benim ben bile hatırladıkça konuşuyorum
inşallah bakacaz bakalım...bilgi arttıkça rütbe yükseltirizMerak etme zamanla optimize edersin zihnindekileri. Buranın en kıdemli cahili benim ben bile hatırladıkça konuşuyorum
Çayı geri çevirmem, çevirenede iyi gözle bakmam heleki senin çayını geri çevirirmiyimGel gel sana ben sıcacık çay ısrmarladım. Sen nasıl kardeşinin çayını içmezsin abi söyle bakam
Cezası büyüktür.
Allah razı olsun abi cansın baştacısın. Ama alttan alttan deli abemi sana ezdirme bilesin. İnfazımız adamın elinde diklenmek kolay mıÇayı geri çevirmem, çevirenede iyi gözle bakmam heleki senin çayını geri çevirirmiyim
yaw necat abim şu ana sayfaya her tıkladığımda bu tam sayfa dev gibi reklam gelmek zorunda mı ????Çayı geri çevirmem, çevirenede iyi gözle bakmam heleki senin çayını geri çevirirmiyim
Pere lazım gundiyaw necat abim şu ana sayfaya her tıkladığımda bu tam sayfa dev gibi reklam gelmek zorunda mı ????
Abe heyranım Allah razı olsun. Valla verdiler bi dünya ilaç kendime geldim ama iç iç bitmiyor. İçince de hararet basıyor.. Şuan iyiyim hamdolsun. Nasıl boşluğuma geldi üşüttüm anlamadım. Dağda taşta üşütmeyen ben bi tadilatta cereyanda kaldık üşüttük.Roni nasıl oldun iyimisin şimdi tedavi devam ediyormu
Rabbim şifa versin inşallahAbe heyranım Allah razı olsun. Valla verdiler bi dünya ilaç kendime geldim ama iç iç bitmiyor. İçince de hararet basıyor.. Şuan iyiyim hamdolsun. Nasıl boşluğuma geldi üşüttüm anlamadım. Dağda taşta üşütmeyen ben bi tadilatta cereyanda kaldık üşüttük.