Selam aleyküm Çay varmı çay 

Ve aleyküm selam buyur ustam olmazmıSelam aleyküm Çay varmı çay![]()
Eyvallah abim kesene bereketVe aleyküm selam buyur ustam olmazmı
Aldım haberin yok
Selamünaleyküm deli kardeşim, neden bu çayı hep sen ismarlıyorsun, o kadar üst düzeyde rütbeli pırpırlı olan var, ceplerinde akrep var sankim ponpaşılarınEyvallah abim kesene bereket
Aldım haberin yok![]()
Gardaşım pırpırlılara kalsak yağmurlu günde su arayacagızSelamünaleyküm deli kardeşim, neden bu çayı hep sen ismarlıyorsun, o kadar üst düzeyde rütbeli pırpırlı olan var, ceplerinde akrep var sankim ponpaşıların
Ponpaşi dedikte, bizim zazalardan birinin oğlu askere gidiyor, atış sporda eğitimde başarılı olunca bölük komutanı her zaman ki gibi aileye mektup yazıyor, sizin gibi bir aileyi kutlarım böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için oğlunuz başarılarından dolayı Onbaşı rütbesi ile ödüllendirildi diye gelen mektubu alan garibim topuğu kıçına vura vura köyü birbirine katıyor, soruyorlar la gundi ne oldi ne oldi, la sormayin benim oğlan eskerde böyük adam olmiştir, la astsubay olmiş, yoh loooo daha böyik, tek tek rütbeleri saymışlar la binbaşı yarbay albay olmiş, yoh loooo daha böyik, sayacak üst düzey rütbe kalmamış, la hele sile bu trrek oğlin ne olmiş, LA PONPAŞİ OLMİŞ PONPAŞİ, yani en üst düzey rütbe bu işte, sizi gidi ponpaşiler, üst düzey maaşı alanlar çay sölemi sizede bir üst düzey rütbe buluruz ona göre demedi demeyin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen olayı sanırım biraz yanlış anladın. Deli Fırat usta çay ısmarlamaz, sadece çay isterSelamünaleyküm deli kardeşim, neden bu çayı hep sen ismarlıyorsun, o kadar üst düzeyde rütbeli pırpırlı olan var, ceplerinde akrep var sankim ponpaşıların
Ponpaşi dedikte, bizim zazalardan birinin oğlu askere gidiyor, atış sporda eğitimde başarılı olunca bölük komutanı her zaman ki gibi aileye mektup yazıyor, sizin gibi bir aileyi kutlarım böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için oğlunuz başarılarından dolayı Onbaşı rütbesi ile ödüllendirildi diye gelen mektubu alan garibim topuğu kıçına vura vura köyü birbirine katıyor, soruyorlar la gundi ne oldi ne oldi, la sormayin benim oğlan eskerde böyük adam olmiştir, la astsubay olmiş, yoh loooo daha böyik, tek tek rütbeleri saymışlar la binbaşı yarbay albay olmiş, yoh loooo daha böyik, sayacak üst düzey rütbe kalmamış, la hele sile bu trrek oğlin ne olmiş, LA PONPAŞİ OLMİŞ PONPAŞİ, yani en üst düzey rütbe bu işte, sizi gidi ponpaşiler, üst düzey maaşı alanlar çay sölemi sizede bir üst düzey rütbe buluruz ona göre demedi demeyin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zalım balıkçıSen olayı sanırım biraz yanlış anladın. Deli Fırat usta çay ısmarlamaz, sadece çay ister![]()
Ne yani usta, deli kardeşime beleşçiSen olayı sanırım biraz yanlış anladın. Deli Fırat usta çay ısmarlamaz, sadece çay ister![]()