Arkadaşlar detaylı yardımcı olurmusunuz
Abi işaretleme şansın var mı ya daha iyi olurSon görselde bir adet oda mezarınız var. Hediyesi alınmamışsa yapıştırma kısmını açın. Kayanın 2,5 adım dibinden başlangıç olmak üzere girişe yönelin. İşlem öncesi çubuk yada cihaz tutun dediğim noktada hem değerli hemde boşluk sinyali alacaksınız. Mümkünse cihazda sadece gümüş ve altın modunda test edin. Selametle
Müjde olarak gördüğün yer neresi ustam ve kayanın altında olma ihtimali var mı mezarınSon görselde bir adet oda mezarınız var. Hediyesi alınmamışsa yapıştırma kısmını açın. Kayanın 2,5 adım dibinden başlangıç olmak üzere girişe yönelin. İşlem öncesi çubuk yada cihaz tutun dediğim noktada hem değerli hemde boşluk sinyali alacaksınız. Mümkünse cihazda sadece gümüş ve altın modunda test edin. Selametle
Teşekkür ederim ustaÖnünde veya altında mezarı. Kafanı fazla karıştırma derim.
Teşekkür ederim ustaDördüncü görsele göre kaya altında değil kaya içinde. Haa derseniz ki giriş altta kalmış olabilirmi pek sanmam ama evet kalmış olabilir. İlk görseliniz orantılı olmuş olsa direk o kayanın bir adım en fazla 1,5 adım önünde altta. Buda akar istikametindedir.