Kare Oyma Yere Paralel. Iş; Zemin Altında Yatan O Güzelim Odayı Bulmakta..

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
FERDİ KARDEŞİM,KAYAYI BİR KAÇ METRE AÇIĞINDAN BİR KAÇ YÖNDEN NİÇİN ALMIYORSUN.
fikrimizi de yazdık tavsiyemizide. ilk yorumuma bir daha bakarmısın. adamın göğsünü çekiyorsun. kalbi olduğunu görüyoruz. lakin bir boyunu göremedik. bu görüntüden başka bir anlam çıkmıyor.

sol da çizdiğim yönler tarfında giriş,sağa doğru oda.

Ferdi Döner

Kullanıcı
FERDİ KARDEŞİM,KAYAYI BİR KAÇ METRE AÇIĞINDAN BİR KAÇ YÖNDEN NİÇİN ALMIYORSUN.
fikrimizi de yazdık tavsiyemizide. ilk yorumuma bir daha bakarmısın. adamın göğsünü çekiyorsun. kalbi olduğunu görüyoruz. lakin bir boyunu göremedik. bu görüntüden başka bir anlam çıkmıyor.

sol da çizdiğim yönler tarfında giriş,sağa doğru oda.
ustam kafamda ışık yandı sağ olun :) o kanal odaya su gitmesini engellemek için, girişe değil ki demi :)) çok teşekkür ederim @ikizceli ustam ve @tuncers ustam

esrarengiz2828

Kullanıcı
şişle seni yanılta bilir bu gibi yerlerde kapak koyduysa şişin batacağını sanmam ikizceli ustamın demesiyle o giriş gibi gözüken yerin ya açığından bi resimle yada boşluğun başlangıç yeri o taraftanmı alıyorsun bi bakı ver kolay gelsin saygılar ustalrım ve ben hepimizde aynı yeri işaretlemişiz zaten kafanda soru işareti kalmamıştır umarım

Ferdi Döner

Kullanıcı
şişle seni yanılta bilir bu gibi yerlerde kapak koyduysa şişin batacağını sanmam ikizceli ustamın demesiyle o giriş gibi gözüken yerin ya açığından bi resimle yada boşluğun başlangıç yeri o taraftanmı alıyorsun bi bakı ver kolay gelsin saygılar ustalrım ve ben hepimizde aynı yeri işaretlemişiz zaten kafanda soru işareti kalmamıştır umarım
o tarafa Ya Bismillah diyeceğiz ustalarım sağ olun, çalışma esnasındaki resimleri atarım. iphone 4s pusulası şaşırtabilir mi peki ustam yön konusunda kuşkudayım da şuan?

Ferdi Döner

Kullanıcı
su taşar ölüye akar,burda toprağı şişlemenin bi faydası yok,aradığın kaya mezar odasıdır.bu kanal güneybatı yönünemi bakıyor?
ustam ben iphone pusulasına göre yazdım bu yönleri, kıble yönünü esas alırsak biraz yanılma oluyor yön konusunda. kanal, kıbleyi esas alırsak güneybatı tarafında kalıyor. güney batıya bakıyorsa nasıl bi araştırma yapılmalı?

yoksul

Kullanıcı
bütün yorumları okuyamadım ama bence de çantanın tarafından girişi çünkü oymanın sol üst köşesine yön verdirmiş lakin ikizceli ustama da hak vermiyor değilim oymanın sol alt kenarını neden öyle yapmışlar acaba sonradan mı öyle kırılmış

Üst Alt