Kare Oyma Yere Paralel. Iş; Zemin Altında Yatan O Güzelim Odayı Bulmakta.. | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kare Oyma Yere Paralel. Iş; Zemin Altında Yatan O Güzelim Odayı Bulmakta..

yoksul

Kullanıcı

Ustam bu fotoğrafta görünüyor zaten kanal fakat çubukla birlikte yakından çektiğim fotoğrafa bakarsanız kanalın çok ince olduğunu fark edersiniz, sanırım gözünüzden kaçtı, ben kanalın olduğu yeri işaretleyerek gönderdim. bir de o kanal muhtemelen yön belirtmek için yapıldı çünkü çanağa suyu doldurduğumda kanalın pek bi faaliteyi yoktu suyu tutamadı bile o kadar yavaş yavaş doldurmama rağmen
kanal dediğin sanırım tünelli oda diyor -tünelle odaya giriliyor diyor

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
olabilir ustam boşluk tespiti ve ustaların tavsiyeleriyle ne olduğunu bulacağız inşallah
en doğru kararı vermişsin. tespit tespit tespit. girişten her hangi bir yöne ,az kayılarak başlansa bulunması imkansızlaşır. tavsiyem her zaman bu yönde olmuştur.çünkü bu nokta bir m. genişliğinde olur.
ferdi kardeşim,birde derinlik ölçümünü tavsiye ediyorum. tünelli yerlerde derinlikler değişken olur.
bazen 2m çıktığı gibi 3 m nin üzerine kadar çıkanlar olur.
örneğin 360 olan tünel derinliğinde ,2,5-3 gibi odaya yönelinirse kapı kaçırılır ve tıkanma olur. o kapıdan geçiş tünele göre,bayağı bir düşüktür.çoğu, ortalama 120 cm gibidir ve çok belirsizdir. odaya geçiş için bu noktayı yakalamak gerekir. sonrası kişinin boyundan daha yüksektir. bunları zihnine kaydedersen ve uygularsan dua edersin inşaallah. konuyu okuyan diğer üyelerimizde.sağlıcakla.

Son düzenleme:

Ferdi Döner

Kullanıcı
en doğru kararı vermişsin. tespit tespit tespit. girişten her hangi bir yöne ,az kayılarak başlansa bulunması imkansızlaşır. tavsiyem her zaman bu yönde olmuştur.çünkü bu nokta bir m. genişliğinde olur.
ferdi kardeşim,birde derinlik ölçümünü tavsiye ediyorum. tünelli yerlerde derinlikler değişken olur.
bazen 2m çıktığı gibi 3 m nin üzerine kadar çıkanlar olur.
örneğin 360 olan tünel derinliğinde ,2,5-3 gibi odaya yönelinirse kapı kaçırılır ve tıkanma olur. o kapıdan geçiş tünele göre,bayağı bir düşüktür.çoğu, ortalama 120 cm gibidir ve çok belirsizdir. odaya geçiş için bu noktayı yakalamak gerekir. sonrası kişinin boyundan daha yüksektir. bunları zihnine kaydedersen ve uygularsan dua edersin inşaallah. konuyu okuyan diğer üyelerimizde.sağlıcakla.
ustam etrafta hiç mıcır kalıntısı yok kafama takılan diğer bi nokta da budur.. mıcır kalıntısı olması gerekmez mi civarda bildiğim kadarıyla? olması gerek diye biliyorum ama cidden HİÇ mıcır yok.hava yağışlı geçtiği için birkaç gündür gitmek de nasip olmadı. söylediklerinizi kafama yazdım altını da çift çizgiyle çizdim, Allah razı olsun. bide usta çubuk işinde acemiyim ben, pirinç, bakır, gümüş çubuklarım var bunların hangisine daha fazla güvenebilirim boşluk konusunda?(bentonit ilavesiyle kullanıyorum) ekstra bişey koymak gerekir mi? biri falanca ilave koy derken diğeri koyma gayet kafa karıştırıcı bi durum. sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim

Ferdi Döner

Kullanıcı
bu işaret mezarın batısında kalacak mezar girişi doğu guney tarafı olabilir yan olçüleri verirsen uzaklığınıda söylerim
ustam net olarak ölçüleri yok ama sigara paketi koyup çektim fotoğrafları az çok büyüklüğü ve derinliği belli olsun diye, metre takılı kalmıştı kırıldı falan bi önceki araziye çıkışımda yenisini temin etmek lazım hayat memat meselesi sonuçta ölçüler :)

Üst Alt