Sizin merak ettiklerinizi araştırıp cevap vermeye çalışırız ustam. 75 km uzağımda, fırsat bulunca gidebilirim.Buraya ne kadar hakimsiniz
Sizin merak ettiklerinizi araştırıp cevap vermeye çalışırız ustam. 75 km uzağımda, fırsat bulunca gidebilirim.Buraya ne kadar hakimsiniz
Öncelikle Selamûn Aleykûm. Bana böyle sevdiğim çalışma tarzı görseller denk geldiği zaman kendimi tutamıyorum. ALLAH utandırmasın daim ve selamet olsun İnş’ALLAH. Bu işarete kim kaç defa denk geldi bilmiyorum ama lidya bölgesinde denk geldiğim çalışma işaretlerimden. Eğer arazi de mülkiyet sahibi konumundaysanız şanlısınız. Geçerli bir mazeret başlangıcı ile yetkili mercilerden tüm ilgiyi kendinize çekebilirsiniz. İşaretinizin elbette anlamı var ama hem güzel hem zor hem kral mezarındasınız hem tuzaklı olma olasılığı çok yüksek bir yer hem mahsenli hem de içten geçişli. İlk odanız boş olsa dahi pes etmeyin odanız dolu veya boş olsada odanın güney batı yönünde (batıya bir kaç derece daha yakın) kısımda zeminle duvar arası alacağınız boşluktan kral odasına geçiş yapacaksınız. Duvar kalın olabilir bu konuda bildiniz olsun. Kral mezar odasına geçiş alacağınız gönün tam aksi yönünde ise mesafesi birbirine yakın olmak üzere iki noktada tüm emanetleri göreceksiniz. Bu tür yerlerde dayanıklılığın korunması için ana kaya ve taş üzerinde yanık yağ dediğimiz yakma işlemi yapılır. Kararması için kan, açık renk kalması içinde kireç ile elenmiş mil kum halde kil kullanılır. Karenin kenar ve iç derinliğini yazmanızı dikdörtgen ile kare arasındaki ara boşuluğun kaç cm olduğunu, karedeki murç izinin kenar dip uzunlukta kaçıncı cm de olduğunu son olarak da aşağıda suya 1-3-5 metre yükseklikte nasıl bir görüntü olduğunu da görselle bildirirseniz yardımcı olabilirim. Selametle İnş’ALLAH.Kıymetli ustalarım,
İşaret görüldüğü üzere deniz kıyısında aşağısı uçurum, civardaki kayalıklar işlenmeye müsait,
Resimlerde okla gösterdim uzunca bir kaya tüneli var. Denizin ortasındaki kaya dikkat çekici.
İşin erbabı ustalarımızdan kıymetli yorumlarını bekliyorum.
Saygılar bizden
selam.. karadeniz kıyısı ise bu bölge kesinliikle ve kesinlikle eşkiya işaretidir.. karadeniz kıyısı olduğunu düşünüyorum ama konudaki yorumları okumadan karadeniz kıyısı mı ustam .. eğer istbul boğazı ile bulgar sınırı iğne adası arası ise çözümü çok kolay olcak..Kıymetli ustalarım,
İşaret görüldüğü üzere deniz kıyısında aşağısı uçurum, civardaki kayalıklar işlenmeye müsait,
Resimlerde okla gösterdim uzunca bir kaya tüneli var. Denizin ortasındaki kaya dikkat çekici.
İşin erbabı ustalarımızdan kıymetli yorumlarını bekliyorum.
Saygılar bizden