Kıymetli
@burgaz ustam,
Ne öğrendiysem sizin gibi ustalarımın bilgi paylaşımından.
50 yaşındayım; şunu da öğrendim: "Bir şey duyduğunda-okuduğunda itiraz etme, araştır oku." Bilgiyi sabitleyince yenisini almak imkansız oluyor, zira insan şartlandığından hemen söze "Hayır" demekle başlıyor. Sizi yaklaşık 2 senedir takip ediyorum. Çok fazla kasa olan yerler denk geliyor. Bundan şunu anladım; kıymetli ustam da ya bir bir cihaz var yada iyi bir çubuk sistemi. Böyle olmasa nasıl bulunur kasa?
En son paylaşımınız da "ustam sizde mıknatıs mı var, tüm kasaları çekiyorsunuz" deyince, siz meseleyi anlayıp çubuğun şeklini hemen çizivermiştiniz. Allah cc razı olsun. Sonra bir daha sizi sitede görmek nasip olmayınca, bende bilgilerimi harman ederek paylaştığım çubuğu yaptım ve Bayramın ikinci günü denemek nasip oldu. Çok süper çalıştı, beni şaşırtan ise hassasiyeti idi. Elime altını aldım dolaşmaya başladım, baktım dönüp duruyor, yön veriyor amma hedefi noktalayamıyorum. Çevremde dönüp duruyorum. Canım sıkıldı, durdum. Baktım yanındaki arkadaşın elinde altın yüzük varmış, ben döndükçe o da dönüyor, o döndükçe ben dönüyorum
. Onu uzaklaştırdım, hedefi buldum. Dedektörü getirttim. Dedektör de altın sinyali verince keyfim geldi, sana da epey dua ettim ustam.
Bugün de açıklamalarınızı okudum, daha çok sevindim. İnşallah aynısından yapıp denemelerde bulunacağım. Sonucu size yazarım inşallah. Her şey için teşekkür ederim. Allah cc razı olsun.