Selamlar hocam boş olduğu kanısına nasıl vardınız acaba. Boşuna vakit harcamamak adına tespitlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürlerburasi bos
Selamlar hocam boş olduğu kanısına nasıl vardınız acaba. Boşuna vakit harcamamak adına tespitlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürlerburasi bos
Akrep68 kardesimizin kendine ozgu usul ve hissiyati mevcut herhalde. Su ana kadar benim bir konum haric her yere "bos" dedi. Bende isabet etti.Selamlar hocam boş olduğu kanısına nasıl vardınız acaba. Boşuna vakit harcamamak adına tespitlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler
hocam allah razi olsun aAkrep68 kardesimizin kendine ozgu usul ve hissiyati mevcut herhalde. Su ana kadar benim bir konum haric her yere "bos" dedi. Bende isabet etti.
Acaba bos dedigi yerde dolu cikan oldu mu? Olmadiysa usulu su ana kadar dogrudur kabul edebiliriz.
Not: Kendisiyle tanisikligim ve ozelden dahi gorusmuslugum yoktur. Dolu dedigi yerin ben farkinda bile degildim. Orayi sonradan farkettik. Kendisi yonlendirdigi icin de orasini kontrol etmemistik. Baska bir vesile ile dolu oldugunu gorduk. Simdilik durum budur.
Gercekten bende cok merak ediyorum. Acaba bos dedigi yerlerin birisinde dolu cikan var mi?
Her nefs ölümü tadacaktir.
Allahin izniylen cikmaz hocamAkrep68 kardesimizin kendine ozgu usul ve hissiyati mevcut herhalde. Su ana kadar benim bir konum haric her yere "bos" dedi. Bende isabet etti.
Acaba bos dedigi yerde dolu cikan oldu mu? Olmadiysa usulu su ana kadar dogrudur kabul edebiliriz.
Not: Kendisiyle tanisikligim ve ozelden dahi gorusmuslugum yoktur. Dolu dedigi yerin ben farkinda bile degildim. Orayi sonradan farkettik. Kendisi yonlendirdigi icin de orasini kontrol etmemistik. Baska bir vesile ile dolu oldugunu gorduk. Simdilik durum budur.
Gercekten bende cok merak ediyorum. Acaba bos dedigi yerlerin birisinde dolu cikan var mi?
Her nefs ölümü tadacaktir.
hocam arkadaslara da piri vatan dolu söyledim ve isaretledimhocam allah razi olsun a
Allahin izniylen cikmaz hocam
Akrep hocam boş yada dolu Allah bilir. Senin giriş yönünde bir fikrin var mı?Hulk kardesim orda yüz tane kapak bulsan orasi boooos
hocam orda olsaydi sana isaretlerdimAkrep hocam boş yada dolu Allah bilir. Senin giriş yönünde bir fikrin var mı?
Yani girisi gösterirdimhocam orda olsaydi sana isaretlerdim