Kaya Mezar Hakkında Yardım Lütfen | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Kaya Mezar Hakkında Yardım Lütfen

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Selamlar hocam boş olduğu kanısına nasıl vardınız acaba. Boşuna vakit harcamamak adına tespitlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler
Akrep68 kardesimizin kendine ozgu usul ve hissiyati mevcut herhalde. Su ana kadar benim bir konum haric her yere "bos" dedi. Bende isabet etti.

Acaba bos dedigi yerde dolu cikan oldu mu? Olmadiysa usulu su ana kadar dogrudur kabul edebiliriz.

Not: Kendisiyle tanisikligim ve ozelden dahi gorusmuslugum yoktur. Dolu dedigi yerin ben farkinda bile degildim. Orayi sonradan farkettik. Kendisi yonlendirdigi icin de orasini kontrol etmemistik. Baska bir vesile ile dolu oldugunu gorduk. Simdilik durum budur.

Gercekten bende cok merak ediyorum. Acaba bos dedigi yerlerin birisinde dolu cikan var mi?

Her nefs ölümü tadacaktir.

akrep68

Kullanıcı
Yasaklı
Akrep68 kardesimizin kendine ozgu usul ve hissiyati mevcut herhalde. Su ana kadar benim bir konum haric her yere "bos" dedi. Bende isabet etti.

Acaba bos dedigi yerde dolu cikan oldu mu? Olmadiysa usulu su ana kadar dogrudur kabul edebiliriz.

Not: Kendisiyle tanisikligim ve ozelden dahi gorusmuslugum yoktur. Dolu dedigi yerin ben farkinda bile degildim. Orayi sonradan farkettik. Kendisi yonlendirdigi icin de orasini kontrol etmemistik. Baska bir vesile ile dolu oldugunu gorduk. Simdilik durum budur.

Gercekten bende cok merak ediyorum. Acaba bos dedigi yerlerin birisinde dolu cikan var mi?

hocam allah razi olsun a

Allahin izniylen cikmaz hocam

Hulk

Kullanıcı
Yani Oray'a giriş çıkış yok oyuk yalandan yada doğal oluşum sumaklar sallama mı diyorsun ? Kaya nın ve arazinin detaylı videosunu izlemeni isterdim. Bir de doluyu Nasıl anlayacağız bu konuda da tecrübelerini paylaşırsan memnun olurum.

Üst Alt