Kuyular 1 metreden derin ve hic birşeye dokunulmamış ve acılmamışBurada alinmis kaya mezarlari var. Kuyu dediginiz yer 1m derinligi gecmiyorsa onuda almislar. Merdivenin basamaklarinda ok arti yada murc izi veya farkli isaretler varmi merdivenin yere bitimini 10m uzakliktan ve merdivenin ust kisminda kalan kayanin resimleri elinizde mevcutmu. Burada kalanlar toprak alti oda mezarlari ve normal definler var tam anlamiyla yon veren bulgu deseniz ben goremedim usralarimiz yakalar. Yalniz cevrede yigmalara cokuntu ve tumseklere dikkat edilmeli ve traslanmis kayalara. varsa onlrinda resimlerini isaretleride gorecek sekilde resimleyebilirmisiniz. Yer zengin yer umarim rahatlarida kalmistir. Selametle saglicakla kalin.
Kuyuların derinliği 2 metreKuyu dediginiz yerlerin derinlikleri nekadr eeaimden net belli olmuyor ustam. Ben tesekkur ederim.
uçuruma inen güzeldir indiği yerin ve sol sağ duvarları, varsa balkon gibi bir çıktı resimleyin, diyerlerine nazaran daha kolaydır diyerlerindeki kastım merdivenler den..3 merdiven var 2 tanesi dağın tepesinde bir tanesi ucurum aşşasına iniyır pazar günü dediğiniz yönlerden resimlerini cekicem cok teşekkür ederim
Evet aşşa inen merdivenin hemen bitiminde sağda balkon gibi yer varuçuruma inen güzeldir indiği yerin ve sol sağ duvarları, varsa balkon gibi bir çıktı resimleyin, diyerlerine nazaran daha kolaydır diyerlerindeki kastım merdivenler den..
estafurullah rica ederim, atmış olduğnuz resmi gördüm , bu ayının olduğu kaylığın sol yandan görünüşü anladım kadar, sol arkasında boydan boya kanal var sanrım burdan öyle gözüküyor,toprakla birleşdiği nokdayı görebilme imkanımız varmı?? yoksada gidince muhakak resimleyin bol bol ve ayının bakdığı nokda çok önemli, zirve nokdası da hazır çıkmışken es geçmeyin ...incelem yapın farklılıkları keşvedin..Kusura bakmayın yeni olduğum icin gec cevap veriyorum sizin cizdiğiniz resim sadece orasını dinamitle patlatmışlar ve bir kac yeride kazmışlar ama hic bişi bulamamışlar ben bu pazar tekrar oraya cıkıcam kuyular ise dağın tepesinde sizin cizdiğiniz resim aşşada kalan yer onuda şimdi atayım size